Gaan grijs en crème samen kleding? - Huispunt (2023)

Als je je afvraagt ​​of grijs en crème samengaan, ben je niet de enige. Deze kleuren zijn verrassend complementair aan elkaar. In feite passen ze goed bij bijna elke andere kleur in de regenboog. Grijs is een uitstekende keuze voor een neutrale basiskleur en het past ook goed bij bijna elke andere kleur. Als je je echter afvraagt ​​of grijs en crème samengaan, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je deze kleuren samen gaat dragen.

Inhoud show

bruine schoenen

Als je niet zeker weet hoe je crèmekleurige en bruine schoenen moet combineren, zijn hier enkele tips om in gedachten te houden. Deze neutrale kleuren kun je bij de meeste soorten schoeisel dragen. Ze passen ook goed bij de meeste andere kleuren in de kleurenfamilie, waaronder zwart, wit en grijs. Sommige combinaties zullen echter gemakkelijker uit te voeren zijn dan andere. Zo zal een lichtgrijs pak met een donkerbruine schoen geweldig staan ​​op een avondfeest.

Grijze en bruine schoenen passen goed bij houtskoolpakken. Ze zijn een uitstekende match voor formele kleding. Zwarte cap-toe derby's zijn favoriet bij bruiloften en andere formele evenementen. Donkergrijze pakken zijn beter met bruine schoenen die lijken op de grijstint. Een donkerder pak is echter de beste keuze voor de laatste twee kleuren. Voeg bijpassende accessoires, zoals dasspelden en manchetknopen, toe aan uw ensemble voor een elegantere afwerking. Een pochet maakt het ensemble compleet.

Witte pumps

Als het op kleurstellingen aankomt, gaan witte pumps en grijs en crème perfect samen. Beide zijn verfijnd, maar er zijn manieren om met deze kleuren te spelen zonder er al te formeel uit te zien. Hier zijn enkele manieren om deze tinten samen te laten gaan:

Probeer een grijze jurk te combineren met witte pumps voor een meer gepolijste look. Witte pumps staan ​​niet alleen beter op een grijze jurk, ze voegen ook verfijning toe aan een verder eenvoudige outfit. Je kunt ze zelfs matchen met witte accessoires om je look compleet te maken. Of je outfit nu overwegend neutraal of gedurfd is, deze twee kleuren werken samen om je een moeiteloze stijl te geven. U kunt er dus op vertrouwen dat uw schoenenkeuze een winnende combinatie zal zijn.

Roze schoenen

Als je je afvraagt ​​welke kleur bij grijs en crème past, is het antwoord roze. Roze is een geweldige keuze om je zelfverzekerd te kleden, en een paar roze hoge hakken zullen elk ensemble een vleugje kleur geven. Roze pumps zijn bijzonder veelzijdig, omdat ze bij bijna elke outfit kunnen worden gedragen. Kies een lichtroze paar voor een dag op het werk, of een gedurfder paar roze hoge hakken om je favoriete kleine zwarte jurk aan te kleden voor een avondje uit in de stad.

Zachte blauwe schoenen zien er geweldig uit met grijs. Grijze jurken zijn momenteel trendy en geven een vrouwelijke look af. Lichtblauwe of donkerblauwe schoenen passen goed bij grijs. Fuchsia en magenta gaan ook goed samen. Lichtgrijze kleuren zien er geweldig uit met roze of magenta schoenen, net als fuchsia en magenta. Voor een stoere look draag je een zwart leren jack.

Zilveren schoenen met hoge hak

Een paar zilveren schoenen met hoge hakken zal elke grijze jurk er meteen eleganter en verfijnder uit laten zien. Deze schoenen zijn gemaakt van zilverkleurig metaal met details van edelmetaal, waardoor ze perfect matchen met andere grijstinten. Een ander groot voordeel van grijs is dat het zo veelzijdig is – het werkt goed met verschillende tinten blauw en bruin. Als je je jurk wilt laten opvallen in een menigte, probeer hem dan te combineren met een handtas in een vergelijkbare kleur.

Als je zilveren hoge schoenen met grijze en crèmekleurige kleding gaat dragen, is het belangrijk om de rest van je outfit eenvoudig te houden. Grijze en crèmekleurige kleding is zowel klassiek als neutraal, dus probeer weg te blijven van neonkleuren zoals geel, rood en oranje. Deze kleuren laten je er dunner en ouder uitzien, waardoor ze een geweldige optie zijn voor op kantoor. Grijs en crème vormen ook geweldige combinaties met zilveren schoenen.

Gouden handtassen

Een van de beste manieren om een ​​gouden handtas te matchen met grijze en crèmekleurige kleding is door een neutrale kleur te kiezen, zoals zwart of bruin. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren en passen goed bij bijna elke kleurencombinatie. Als je niet zeker weet welke kleur je moet kiezen, probeer dan tan, die verkrijgbaar is in verschillende tinten, van lichtgeel tot rijke cognac. Lichtere tinten werken goed in de warmere maanden, terwijl donkere tinten beter werken in de koudere maanden.

Grijs en crème gaan goed samen omdat ze elkaar aanvullen. Je kunt een aantal prachtige handtassen in deze kleuren vinden, en je kunt zelfs enkele goudkleurige portemonnees vinden die een mix van beide zijn. Als je echter op zoek bent naar een handtas die goed bij beide kleuren past, is het belangrijk om er een te kiezen die veelzijdig genoeg is om bij je hele garderobe te passen.

Marine

Als het om kleurencombinaties gaat, gaan marineblauw en crème heel goed samen. Marineblauw en wit gaan goed samen, vooral in combinatie. Deze kleuren zijn zo veelzijdig dat je ze samen kunt dragen voor veel verschillende looks. Als je op zoek bent naar een meer klassieke stijl, kun je kiezen voor een marineblauwe jurk met een crèmekleurige top en een lichtblauwe blazer toevoegen om de look af te maken. De combinatie is zeer klassiek en zal vele jaren werken.

Als je je afvraagt ​​welke kleuren goed passen bij marineblauw en crème, dan zal een gestreept overhemd met een broek met patroon goed samengaan. Als je echter een gestreepte broek draagt, moet je voor dezelfde tint gaan. Als u een geruite broek draagt, probeer deze dan te combineren met een effen overhemd. Het is ook een goed idee om een ​​donkere broek te dragen met marineblauwe topjes. Als je op zoek bent naar een lichtere, minder gewaagde kleur, kies dan voor bruin en grijs om een ​​contrast te creëren.

marineblauw

Als het op mode aankomt, zijn marineblauw en grijs een perfecte combinatie. Ze botsen niet met andere kleuren en flatteren alle huidtinten. Marineblauwe en grijze kleding is ook een geweldige basiskledingkast die bij veel verschillende outfits past. Het beste van marineblauw en grijs is dat je ze overal bij kunt dragen, van jeans tot jurken. Je kunt zelfs marine en grijs de focus van je outfit maken door een sjaal in de mix op te nemen.

De tint marine is de meest veelzijdige kleur en kan met bijna elke andere kleur worden gecombineerd. Het is een aanvulling op bijna elke andere tint blauw, waardoor het een perfecte neutrale kleur is. Als het op de juiste manier wordt gedragen, kan marineblauw elke outfit er in een mum van tijd scherp en elegant uit laten zien. Het kan echter lastig zijn om marineblauw en grijs te combineren. Om dit te voorkomen, moet u proberen om marineblauw met andere kleuren in een aangename verhouding te gebruiken. Als je nog steeds in de war bent, kun je proberen de twee samen te voegen om te zien wat voor jou het beste werkt.

Bourgondische schoenen

Als het gaat om het combineren van grijze en crèmekleurige kleding, passen bordeauxrode schoenen er goed bij. Donkere bordeauxrode tinten staan ​​niet goed bij grijs, maar een lichte bordeauxrode kleur past bij een grijs pak. Evenzo zien grijze en crèmekleurige broeken er geweldig uit met bordeauxrode schoenen. Als je wat kleur wilt toevoegen aan je grijze pak, probeer dan je bordeauxrode schoenen te combineren met een lichtgrijs overhemd of een rode top.

Om bordeauxrood te combineren met grijze en crèmekleurige kleding, kun je blauwe of paarse schoenen proberen. Witte verf past goed bij bijna elke kleur, ook bordeauxrood. Als je geen wit wilt dragen bij je bordeauxrode jurk, draag dan een lichtroze paar schoenen. Witte schoenen zullen het meest opvallen in een bordeauxrode jurk, maar je kunt ook een paar bordeauxrode schoenen dragen.

Een andere kleur die goed past bij bordeaux is marineblauw. Marineblauw is een donkere tint blauw die bordeauxrood perfect aanvult. Omdat marineblauw een donkere tint is, zien marineblauwe schoenen er bijna zwart uit, zodat je ze bij elke stijl kunt matchen. Marineblauw past goed bij hakken, maar ook bij platte schoenen en laarzen. Een goed paar marineblauwe schoenen met bordeauxrode kleding geeft een onverwachte twist aan uw zakelijke outfit.

Gerelateerde berichten:

  1. Gaan grijs en beige samen kleding?
  2. Gaan grijs en zwart samen kleding?
  3. Gaan grijs en bruin samen kleding?
  4. Gaan zwart en crème samen kleding?
  5. Gaan groene en grijze kleding samen?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5813

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.