Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (2023)

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (1)

Bruin haar krijgt een slechte reputatie omdat het basic is, omdat het dimensie kan missen. Hoewel natuurlijke brunettes baat kunnen hebben bij wat geverfde kleurvariatie, zijn warme tinten niet de enige kleuropties om te verkennen. Terwijl we grote fans zijn van een brondeombreen honingachtige highlights, koelere ondertonen kunnen nog, nou ja, koeler zijn. Binnenkomenasbruin- een tint waar bruin en zilver elkaar ontmoeten. Draag het in subtiele highlights voor een vleugje cool, of eenvolledige balayagevoor de ultieme transformatie.Zie verderop 28 asbruine verfklussen die bewijzen dat deze hybride haarkleur er bij iedereen geweldig uitziet.

01van 28

Voor natuurlijke brunettes

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (2)

Het valt niet te ontkennen dat de zilveren haartrend sterk doorzet. Als je bang bent geweest om de look zelf te proberen, is asbruin de perfecte manier om mee te doen aan de trend zonder je natuurlijke donkerbruine lokken van elke gram kleur te ontdoen.

02van 28

Voor onderhoudsarm onderhoud

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (3)

Als je haar momenteel lichter is aan de uiteinden, zoals dat van Jessica Alba, kun je nog steeds je ombré-stijl behouden terwijl je meedoet aan de as-haarkleurtrend. Vraag gewoon je kapper om je uiteinden af ​​te koelen voor een asymmetrische finish. Het beste is dat uw toch al onderhoudsarme verfbeurt nog gemakkelijker te onderhouden wordt.

03van 28

Voor Balayage-liefhebbers

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (4)

Als een allover verfbeurt te veel onderhoud vergt voor je drukke schema, kies dan voor een gemakkelijk te onderhouden balayage, zoals deze coole look.

04van 28

Voor tonnen dimensie

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (5)

In tegenstelling tot koperkleuren en warme honingtinten, gaan koele tinten veel langer mee en vervagen ze veel langzamer. Zorg er wel voor dat je elke keer dat je je wast een paarse shampoo en conditioner gebruikt om de astinten fris te houden.

05van 28

Voor donkerbruin haar

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (6)

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het mogelijk om mee te doen aan de asbruine trend zonder superlicht te gaan. Deze verfbeurt heeft ondanks zijn donkerbruine kleur een sterke zilveren ondertoon.

06van 28

Voor liefhebbers van honing-highlights

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (7)

Als je nieuwsgierig bent naar de asbruine haartrend, maar weigert je teintverwarmende honinghoogtepunten te laten vallen, is er een door Kim Kardashian goedgekeurde manier om een ​​balans te vinden. Bewaar een paar gouden strepen om het gezicht te omlijsten en neem overal astinten op. Het contrast werkt verrassend genoeg zo goed.

07van 28

Voor lichtbruin haar

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (8)

Als je bruine haar aan de lichtere kant van het spectrum zit, zoals deze look op Gigi Hadid, kun je nog steeds je zonovergoten uiteinden behouden terwijl je de astrend bovenaan probeert. Vraag je colorist om meer zilvertinten op te nemen en werk aan het versterken van de warmere tonen. Vergeet niet om verstevigende producten in je normale haarroutine te houden om koperachtigheid te voorkomen.

08van 28

Nauwelijks daar

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (9)

Je hoeft niet je hele hoofd lichter te maken om te genieten van de asbruine esthetiek. Slechts een vleugje van de koel getinte tint op de tips kan de hele look van Shay Mitchell verbeteren.

09van 28

Voor het bedekken van grijstinten

Deze super asymmetrische look creëert de illusie van lichtbruin bij bepaalde verlichting en zilver bij andere. Het is perfect om tonnen dimensie te creëren, maar het werkt nog beter om grijze lokken te bedekken. De koele ondertonen van deze lichte tint camoufleren alle sporen van onhandelbare grijstinten, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent wordt.

10van 28

Voor Babylight-liefhebbers

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (10)

Asbruin haar heeft geen gebrek aan dimensie, maar deze mengelmoes van overal geverfde babylights geeft dit kapsel een nieuwe dimensie.

11van 28

Voor warme huidtinten

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (11)

Als je dacht dat asbruin haar je zou uitwassen, bewijst Tyra Banks' koelgekleurde 'do dat het zelfs de meest gouden huidtinten kan opwarmen.

12van 28

Voor natuurlijke wortels

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (12)

Als je weet dat je een afspraak of twee overslaat, houd je wortels dan natuurlijk. Onaangetaste wortels laten je je natuurlijke donkere tint omarmen en creëren tegelijkertijd een onderhoudsarme overgang die je niet elke week in de stoel van je kapper laat belanden.

13van 28

Voor alle haarkleuren

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (13)

Houd er rekening mee dat als je donkerbruin of zwart haar hebt, je je haar waarschijnlijk moet bleken voordat je een lichte asbruine tint krijgt. Maar geloof ons, het zal het werk waard zijn. Als je met een lichtere tint begint, kun je die stap overslaan.

14van 28

Voor olijfkleurige huidtinten

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (14)

Je haar verven in een rookgrijze tint met hints van mokka van de wortels tot de uiteinden voegt veel dimensie toe terwijl je je donkere tint behoudt. Bovendien vullen de koelere astinten de olijfhuid aan als een droom.

15van 28

Voor hoog-laag strepen

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (15)

Voor een mooiere huid met koele ondertonen, probeer zilveren highlights en lowlights door het hele haar te weven om je haar dimensie te geven zonder je teint uit te wassen.

16van 28

Voor proefritten

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (16)

Deze donkerbruine balayage is perfect voor iemand die op een subtiele maar impactvolle manier de trend wil volgen. De asbruine strepen zijn donker genoeg om een ​​nauwelijks zichtbare variatie te creëren, maar ze strekken zich uit van de wortels tot de uiteinden, dus er is geen kans dat je ze mist.

17van 28

Voor iets extra's

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (17)

Misschien wel een van de meest subtiele looks van allemaal, Alessandra Ambrosio kiest voor een paar asbruine highlights rond het gezicht. Het resultaat geeft haar algehele look diepte en dimensie terwijl ze toch haar natuurlijke diepbruine kleur behoudt.

18van 28

Voor het neutraliseren van gele tonen

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (18)

Een overal aangebrachte zilverbruine tint is precies wat je nodig hebt om karamel- en gele tinten in je haar te neutraliseren, waardoor het een koele, doorleefde kleur krijgt. Als je eenmaal je lokken hebt gekleurd, overweeg dan om de warmtestyling achterwege te laten en je natuurlijke textuur te omarmen om verdere schade te voorkomen.

19van 28

Voor Brondes

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (19)

Hoewel de highlights van Halle Berry haar hier bijna bruin maken, kwalificeren haar donkere wortels haar als een brunette. Het geheim om haar coole look te krijgen, is het minimaliseren van honingtinten en in plaats daarvan subtiele zilveren highlights toe te voegen. Nogmaals, zorg ervoor dat je die paarse shampoo aan dek houdt om koperachtig te voorkomen.

20van 28

Voor een natuurlijke illusie

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (20)

Lily-Rose Depp's mix van lichtbruin en asblond geeft haar kleur een schakering van schakeringen.

21van 28

Voor pony

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (21)

Als je momenteel met een pony werkt, let dan op Ciara's vakkundig gemengde babylights. Haar biscuitbeige-grijze strepen vermengen zich met romige ecru linten, waardoor een koele toon ontstaat die de seizoenen overstijgt.

22van 28

Voor Vlechten

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (22)

Omdat asymmetrische ondertonen goed werken op alle tinten bruin, is een strakke set ombré-vlechten helemaal in de kaarten.

23van 28

Voor een mix van warme en koele tonen

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (23)

Ons favoriete ding over asbruin is dat het zowel warm bruin als zilvergrijs prachtig combineert, waardoor het ongelooflijk draagbaar is. Het ziet er vooral goed uit op warme huidtinten en geeft het haar veel dimensie.

24van 28

Voor een dip-dye-effect

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (24)

De kleurtechniek en koele ondertonen in deze look voelen aan als een grote opfrisbeurt, maar vasthouden aan de uiteinden en het opnemen van dunne linten vereist weinig onderhoud en veroorzaakt de minste hoeveelheid schade.

25van 28

Voor lang haar

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (25)

Gelaagde tinten van koel en neutraal bruin tot blond en grijs, zoals op de kilometerslange pony van Jennifer Lopez, is het geheim van de perfecte as.

26van 28

Voor natuurlijke brunettes zonder dimensie

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (26)

De kleur van model Barbara Palvin zit vol dimensie dankzij de koele, zanderige tonen die vermengd zijn met haar lichtbruine basis.

27van 28

Voor krullende stijlen

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (27)

Deze balayage heeft linten van askleurig brons, wat zorgt voor tonnen dimensie die alleen wordt geëvenaard door dat perfecte krulpatroon.

28van 28

Voor een gelukkig medium

Feest je ogen op deze 28 trending asbruine kapsels (28)

Een echt goede asbruine kleur heeft helderheid in het hoogtepunt, maar de algehele look leest minder platina en meer zacht beige.

Box Dye for Hair: alles wat coloristen willen dat je weet

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 03/08/2023

Views: 6141

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.