'Eternals' heeft 2 scènes met eindcredits die je gezien moet hebben. Dit is wat ze betekenen voor toekomstige Marvel-films. (2023)

  • Waarschuwing: er zijn grote spoilers in het verschiet voor Marvel's "Eternals".
  • Er zijn twee extra scènes nadat de film is afgelopen, waarvan er één verwijst naar het oorsprongsverhaal van een held.
  • Eén scène onthult een nieuw personage gespeeld door een superster.

Haal de inside scoop over de grootste verhalen in het bedrijfsleven van vandaag, van Wall Street tot Silicon Valley - dagelijks geleverd.

Bedankt voor het aanmelden!

Krijg toegang tot uw favoriete onderwerpen in een gepersonaliseerde feed terwijl u onderweg bent.

Marvel's volgende grote film, "Eeuwigen," heeft twee must-see scènes voor fans.

Je kent de oefening inmiddels. Als je erop uit trekt om de film in de bioscoop te zien, zorg er dan voor dat je tot het einde blijft voor niet één, maar twee scènes met eindcredits die een schokkend nieuw personage onthullen en de oorsprong van een andere held in wording plagen.

Als je vroeg vertrok of de scènes zag en een beetje verbaasd was, hebben we je gedekt.

In de eerste aftitelingsscène verschijnt onverwacht een superster-muzikant

Marvel Studio's

Nadat de hoofdcredits zijn gerold, keren we terug aan boord van de Domo waar Thena (Angelina Jolie), Druig (Barry Keoghan) en Makkari (Lauren Ridloff) door de ruimte reizen op zoek naar andere Eternals om hen te informeren over alles wat ze hebben geleerd over de ware aard van hun maker, de Hemelse Arishem.

Zich niet bewust van wat er aan het einde van de film gebeurde (Arishem haalde de overgebleven Eternals - Kingo, Phastos en Sersi - van de aarde om hen te straffen voor het stoppen van de creatie van een andere Celestial), vertelt Makkari de anderen dat het weken geleden is dat ze hebben gehoord van de rest van de groep.

"Het is alsof ze verdwenen zijn", zegt Makkari.

"Arishem," antwoordt Thena, eraan toevoegend dat ze naar de aarde moeten terugkeren.

Plots is er een storing in de gang van het schip. Een klein wezen komt binnen via teleportatie en geeft een grote, overdreven introductie aan een man die langzaam in beeld komt. (We twijfelen enigszins aan het beveiligingssysteem van Domo.)

"Royal Prince of Titan, broer van Thanos, de Hartenboer, overwinnaar van Black Roger, de grote avonturier, Starfox", zegt het wezen.

Harry Styles loopt binnen in een rood, wit en goud kostuum.

Isabel Infantes - PA-afbeeldingen / Getty-afbeeldingen

"Wat een genoegen om kennis te maken met mijn mede-Eternals," zegt Starfox voordat hij zijn kameraad vertelt dat hij hem niet elke keer hoeft voor te stellen als hij een locatie betreedt.

Thena onderbreekt de twee terwijl ze kibbelen om te vragen waar iedereen aan denkt: "Wie ben jij?"

Het personage van Styles ontmoet Thena's blik en stelt zichzelf voor als een andere Eeuwige.

"Ik ben Eros. Dit is Pip", zegt hij over zijn reisgenoot, en voegt eraan toe: "En je bent zo mooi als de legendes zeggen."

Druig vraagt ​​achterdochtig wat de twee willen, en Eros beweert dat hij er is om te helpen.

"Je vrienden zitten in grote problemen en we weten waar we ze kunnen vinden", zegt Eros aan het einde van de scène.

Dit is wat u moet weten over de (erg knappe) broer van de Mad Titan, Eros, ook bekend als Starfox, gespeeld door Harry Styles

Marvel Comics, Jamie McCarthy/Getty Images

Als je een grote Styles-fan bent, was je misschien niet zo verrast toen je de zanger in de film zag verschijnen. Al maanden fansspeculeerde dat Styles de hoofdrol zou kunnen spelen in de superheldenfranchise.

Terwijl hij met Insider sprak, deelde Ridloff dat de scène in januari was gefilmd tijdens reshoots, en zei: "Toen hadden ze die scène toegevoegd en ik was geschokt omdat ik niet eens precies wist wat we aan het filmen waren totdat we die dag op de set aankwamen. ."

Regisseur Chloé Zhaovertelde Cinemablendze pitchte het idee om Starfox te introduceren en Styles in de rol te casten.

"Ik hou van het idee om de broer van Thanos te leren kennen," zei Zhao. "Hij is een Eeuwige, en het idee dat hij heeft meegemaakt wat de Eeuwigen hebben meegemaakt en hun werk voor de Celestials doet, is heel interessant. En hoe dat Thanos zou kunnen hebben beïnvloed om te worden wie hij nu is, ik hou van dat idee."

Eros maakte zijn eerste komische optreden in 1973"The Invincible Iron Man" nummer 55. Eros, een charmante Eeuwige die de emoties van anderen kan beheersen (vergelijkbaar met de krachten van Druig in de film), werkt samen met verschillende helden om Thanos te verslaan. Hij sloot zich zelfs aan bij de Avengers waar hij de naam Starfox kreeg. Op een gegeven moment vormde hij een groep genaamd de Dark Guardians terwijl hij probeerde de wederopstanding van zijn broer te voorkomen.

Hoewel hij een held is, is Eros in wezen een avonturier en nogal een rokkenjager (misschien heb je dat opgepikt door zijn korte flirt met Thena). Het heeft hem in de strips in heet water gebracht.

Nog steeds nieuwsgierig naar Eros? U kunt meer lezen van eendiepe duik in het karakter van Styles hier.

Wie was het personage dat Starfox introduceerde? Dat is Pip the Troll, ingesproken door Patton Oswalt.

Marvel stripboeken

Als je dacht dat die stem bekend klonk, bevestigen de aftiteling dat Oswalt Pip uitte, iets wat de komiek zeihintte op Twitter.

Pip, een voormalige prins, veranderde in een trol nadat hij vriendschap had gesloten met een groep van hen en hun bier had gedronken. Nadat hij in de problemen was gekomen, werd het ondeugende wezen de reisgenoot van Adam Warlock (en de komische opluchting van Marvel).

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1975"Strange Tales" uitgave Vol. 1 nr. 179, Pip houdt ervan om uit te gaan, te feesten en meisjes te krijgen - iets dat hem tot een perfecte sidekick van Eros maakt.

Marvel stripboeken

In de strips gaf Warlock Pip uiteindelijk een van de Infinity-stenen, de ruimtesteen, om zich aan vast te houden. Pip gebruikte het om te teleporteren en was er zo lang omheen dat het hem uiteindelijk de mogelijkheid gaf om te teleporteren. We zullen moeten afwachten of de MCU-versie van Pip ooit in de buurt van Infinity-stenen was. We weten tenminste dat hij met Starfox naar de Domo teleporteerde.

Hoe passen deze twee in de toekomst van de MCU? Ze zijn veel bekende gezichten tegengekomen.

Eros heeft connecties met veel personages in de MCU, met nameKang de Veroveraar,die net is geïntroduceerd in "Loki", wat ertoe leidt dat Eros tijdreistechnologie gebruikt.

In de strips is Starfox bevriend met Mar-Vell (het personage gespeeld door Annette Bening in "Captain Marvel.") Misschien kent deze versie van Starfox Brie Larson's Captain Marvel. Ze was tenslotte bezig met het controleren van andere plaatsen die door de Blip waren getroffen tijdens 'Avengers: Endgame'.

'Eternals' heeft 2 scènes met eindcredits die je gezien moet hebben. Dit is wat ze betekenen voor toekomstige Marvel-films. (6)

Marvel stripboeken

Pip heeft ondertussen een confrontatie gehad met de Fantastic Four en professor Xavier van de X-Men en zou een link kunnen zijn om ze later in de MCU te introduceren.

Zowel Eros als Pip hebben banden gehad met Adam Warlock, een personage dat dat zal zijnformeel geïntroduceerd in "Guardians of the Galaxy Vol. 3" uit 2023.Het zou ons niet verbazen als Starfox kort opduikt in het vervolg. Starfox is ook in verband gebracht met She-Hulk, die haar eigen Disney+ serie ontvangt.

Aan het einde van "Eternals" lijkt Starfox de anderen te helpen het op te nemen tegen Arishem, een Celestial die beslist welke planeten leven en sterven. Misschien verzamelt Starfox een groep om het op te nemen tegen de Celestials.

In de tweede aftitelingsscène komt Dane Whitman een verdacht zwaard tegen.

Marvel Studio's

Terug in Londen bevindt Dane Whitman (Kit Harington) zich in een grote kamer, waarschijnlijk in het Natural History Museum waar hij werkt. Op een tafel staat een lange houten kist.

Whitman is onzeker over het al dan niet openen van de doos. Terwijl hij tegen zichzelf praat, geeft hij zichzelf een peptalk en zegt: "Je kunt dit."

Whitman opent de doos en onthult een ingepakt zwaard. Er staat geschreven op de doos erboven. Whitman vertaalt het als volgt: "De dood is mijn beloning."

'Het spijt me. Ik moet het proberen,' zegt Whitman terwijl hij zijn zwaard uitsteekt.

Een mysterieuze stem buiten beeld onderbreekt Whitman voordat hij het zwaard kan aanraken en zegt: 'Ben je er klaar voor, meneer Whitman?'

Wat was dat zwaard? Zeg hallo tegen de Ebony Blade.

Marvel stripboeken

De Ebony Blade, die een paar namen heeft - "The Cursed Black Sword", Midnight Blade, de "Dark Sword" en (onze persoonlijke favoriet) "Chaos the Doombringer" - werd gesmeed door Merlijn als tegenwicht voor Excalibur en, in de strips, behoorde toe aan Sir Percy van Scandia, de beste krijger van koning Arthur. Met het zwaard nam Sir Percy de heldhaftige mantel van de Zwarte Ridder aan.

Het Ebony Blade zou een van de krachtigste wapens op aarde zijn. In de strips kan het door alles heen snijden (behalve misschien Adamantium; dat staat ter discussie) en kan het magie afstoten (erg handig aangezien de MCU het multiversum begint aan te pakken). Als je de volledige kracht van het zwaard ontketent, zal het de gebruiker omhullen met een zwart pantser, wat, moet je toegeven, behoorlijk gaaf klinkt.

Over het algemeen klinkt het als een zeer nuttig wapen, toch? Ja en nee.

'Eternals' heeft 2 scènes met eindcredits die je gezien moet hebben. Dit is wat ze betekenen voor toekomstige Marvel-films. (9)

Marvel stripboeken

Helaas heeft het zwaard een prijs. Iedereen die het mes hanteert, wordt onderworpen aan zijn duistere magie, een vloek die er langzaam voor zorgt dat de eigenaar bloeddorstig wordt en hem uiteindelijk gek maakt. (Denk aan "The Lord of the Rings" en Gollum.) Volgens een run van "The Black Knight" uit 2021 heeft het zwaard in verkeerde handen de kracht om "werelden te vernietigen". Niet goed.

Na verloop van tijd werd het zwaard doorgegeven van Sir Percy aan Nathan Garrett, de oom van Dane. In de strips gebruikte Garrett het zwaard om de gemene persoonlijkheid van de Black Knight aan te nemen.

Naast de Black Knight hebben andere Marvel-personages, waaronder Black Panther, Valkyrie en Sersi, het zwaard in de loop van de tijd gebruikt.

Whitman zet de eerste stappen op weg naar zijn eigen superheldenreis. De Zwarte Ridder is waarschijnlijk onderweg.

Marvel Studios, Marvel Comics

Aan het einde van "Eternals" probeert Dane Sersi te vertellen wat er de hele film met hem aan de hand is terwijl ze de planeet redde. Dane heeft wat onderzoek gedaan naar zijn afkomst en vermeldt dat zijn 'familiegeschiedenis gecompliceerd is'.

Voordat hij meer kan zeggen, wordt Sersi voor Dane's ogen ontvoerd door Arishem.

De scène na de aftiteling gaat verder met wat Dane waarschijnlijk met Sersi wilde delen bij de ontdekking van dit mysterieuze zwaard.

Stripfans werden waarschijnlijk duizelig toen ze het zwaard zagen. In de strips hanteert Dane uiteindelijk het zwaard en neemt hij de mantel van de Black Knight over, waarbij hij de titel terugwint als een held die uiteindelijk samenwerkt met en zich aansluit bij de Avengers.

'Eternals' heeft 2 scènes met eindcredits die je gezien moet hebben. Dit is wat ze betekenen voor toekomstige Marvel-films. (11)

Marvel stripboeken

Aan het einde van de film waarschuwt een mysterieuze stem Dane net als hij op het punt staat het mes aan te raken. Wie was dat? Blad.

Geassocieerde pers/Marvel

Hoewel we dachten dat de stem de geest van Sir Percy zou kunnen zijn die zijn afstammeling van de vloek van het mes probeerde te waarschuwen, is dat niet het geval. Zhaobevestigd aan Fandomde stem was van niemand minder dan Academy Award-winnaar Mahershala Ali, die een paar jaar geleden werd gecast als vampierjager Blade.

"Dat was de stem van een van mijn favoriete superhelden, meneer Blade zelf,"Zhao vertelde het aan Fandom.

Ali werd aangekondigd om de mens / vampier-hybride te spelen in een eigen filmtijdens de San Diego Comic-Con van 2019.

Harington vertelde Insider dat toen hij de rol van Dane op zich nam, het idee was om 'in een toekomstige versie van een film te spelen'.

Marvel Studios, Insider

Harington vertelde Insider onlangs dat hij "een beetje opgewonden was dat Dane in contact komt met dit zwaard", toen hem werd gevraagd naar het filmen van de postcredescène.

"Dat we deze mysterieuze stem horen die hem vraagt ​​of hij er klaar voor is," vervolgde hij, "het zorgt ervoor dat ik wil zien wat de toekomst biedt en het feit dat ik daar misschien ook bij ben, is opwindend."

Harington zei dat hij op de hoogte is van de online speculaties over het mogelijke traject voor zijn personage in de MCU, maar hij weet niet precies wat de toekomst biedt. Toch liet hij doorschemeren dat we zijn personage weer op het grote scherm zullen zien in plaats van in een Disney+-serie.

"Toen ik deze rol op me nam, was er het idee dat ik ergens in een toekomstige versie van een film zou spelen, een voortzetting van dit personage in een of andere iteratie, maar dat is alles wat ik echt weet," gaf Harington toe.

"Ik heb duidelijk dingen op internet gelezen over wie hij is of zou kunnen zijn", zei Harington. "Dat is allemaal heel interessant, maar ... dingen veranderen in de filmwereld en ik wil niet proberen te twijfelen over wat ik zou kunnen doen."

'Eternals', met ook Gemma Chan en Salma Hayek in de hoofdrol, draait nu in de bioscoop. Jij kanlees hier onze recensie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated: 31/08/2023

Views: 5986

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.