Donker Houtskoolgrijs Metallic Autolak - PaintAdvice.net (2023)

Acura All Dark Charcoal Metallic 935662 Touch Up Paint Kit

Glanzend houtskool (donkergrijs) geplastificeerd S4

Zeg maar dag tegen steenslag en krassen in uw Acura ALL Dark Charcoal Metallic 935662. Met de in Duitsland gepatenteerde technologie maakt Color N Drive in 3 eenvoudige stappen een einde aan uw probleem. Evey KIT is op maat gemaakt in overeenstemming met de keuze van uw fabrikant voor het originele verfmerk.

Met het innovatieve Acura retoucheerverfsysteem behandelt Color N Drive eenvoudig de gebieden die moeten worden bedekt, snel en gemakkelijk. Ons systeem voorkomt dat uw auto wordt aangetast door corrosie en roest. Zo kom je gemakkelijk van dure reparaties af.

Door de gepatenteerde oplossing ‘Correct N Clear’ kunt u het systeem zonder zorgen gebruiken. Met slechts drie basisstappen kunt u lakschilfers en krassen direct repareren voor uw Acura.

Welke activator en reducer moet ik gebruiken

De te selecteren activator en reducer zijn afhankelijk van de grootte van het voertuig of de onderdelen die u aan het schilderen bent, de temperatuur en uw luchtbeweging. Over het algemeen wil je bij het schilderen van meer dan 30% van het oppervlak van een auto in één keer een medium of standaard verdunner en activator gebruiken, zoals dat wordt genoemd voor voertuigoppervlaktetemperaturen tot 85F. Voor temperaturen daarboven is langzaam de betere keuze. Over het algemeen wordt snel alleen aanbevolen voor kleinere gebieden bij lagere temperaturen.

Wat is Metal Flake en hoe verschilt het van metallic pigmenten

Metaalschilfers worden vaak verward met metaalpigmenten en metaalverven, maar het is een heel andere technologie. Zoals we eerder vermeldden, worden metaalpigmenten gemaakt door gecontroleerd slijpen van aluminium, terwijl metaalschilfers eigenlijk een meerstapsproces zijn dat begint met een dunne plastic film. Het proces begint over het algemeen met het metalliseren van grote platen polymeer met aluminium om een ​​ultrafijne laag aluminium op de plaat te produceren. In sommige gevallen wordt deze gemetalliseerde plaat vervolgens in een bepaalde vorm en maat gehakt en verkocht als ongecoate zilvermetaalschilfers. Voor duurzamere toepassingen wordt de gemetalliseerde plaat echter gecoat met een beschermende coating om oxidatie van het aluminium te verminderen voordat het wordt gehakt en verkocht als gecoate zilvermetaalschilfers.

Aanbevolen lectuur:Hoe krijg je acrylverf uit kleding

Dark Charcoal Metallic 9w/5888 Touch Up Paint voor 1984 Ford Alle andere modellen

Bestel spuitbussen, verfpennen, flessen met penseeldop of grotere maten Dark Charcoal Metallic retoucheerverf.

PaintScratch mengt elke verfbestelling op maat zodat deze overeenkomt met de originele fabriekskleur van uw voertuig. Omdat uw Ford Alle andere modellen meer dan 20 jaar oud is, kan de verf vervaagd zijn en kunnen we geen kleurgarantie garanderen voor Dark Charcoal Metallic 9W/5888. Er zijn geen restituties voor verf die is besteld voor voertuigen die vóór 1996 zijn geproduceerd en we raden u aan ons een onderdeel voor te sturenaangepaste afstemming. We zullen deze verf niet opnieuw mengen, zelfs niet als de kleur niet overeenkomt.

Wat is het verschil tussen metaalverf en metaalschilferverf

Donker Houtskoolgrijs Metallic Autolak - PaintAdvice.net (1)

Het belangrijkste verschil is de grootte van de schittering. Metaalverf is gemaakt van fijngemalen aluminium dat in grootte varieert van ongeveer 10 micron tot 50 micron, terwijl metaalschilfers typisch variëren van 50 micron tot 200 micron en meer dan 600 micron kunnen zijn. Metaalverf ziet er strakker uit, terwijl metaalschilfers een zwaardere schittering hebben met een meer gespikkelde uitstraling.

Aanbevolen lectuur:Hoe verfschilfers op auto te repareren

Houtskoolgrijze metallic basislak blanke lak autolakset

$ 289,99

 • 1 volle gallon houtskoolgrijze metallic basislak
 • 1 gallon helder

Deze Basecoat Clear Coat kit is gemaakt met een hoog gehalte aan lichtechte pigmenten van autokwaliteit en zeer weerbestendige urethaan co-reactanten en UV-beschermende additieven om een ​​snelle dekking en een lange levensduur te garanderen. De basis mixt 2:1 met UreChem urethaan grade reducer en de clear mengt 4:1 met activator voor de MS clear of 2:1 met de glamour clear.

Voldoet dit product aan mijn lokale VOS-regels?

Controleer de lokale regelgeving voordat u tot aankoop overgaat. Sommige gebieden vereisen een autolak met een laag VOS-gehalte om te voldoen aan nieuwe luchtregelgeving. Mocht u een verf met een laag VOC-gehalte nodig hebben, dan hebben we er een beschikbaar voor deze kleur tegen een verbazingwekkende prijs. Om de lage VOC-versie van deze kleur te vinden, voert u de kleurnaam in het bovenstaande zoekvak in en zoekt u naar de optie met blikken met groene labels. Zie onze lage VOC-tab voor de laatste informatie.

OPMERKING: Autolakken, zoals die op deze site worden weergegeven, kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid en vereisen daarom gespecialiseerde apparatuur en training om correct en veilig te kunnen gebruiken. Deze producten zijn ontworpen voor gebruik door professioneel opgeleide carrosseriespuiters met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen in een goedgekeurde spuitcabine en worden niet aanbevolen voor toepassingen thuis of voor "doe-het-zelf"-toepassingen.

WAARSCHUWING: Dit product bevat een chemische stof waarvan in de staat Californië bekend is dat deze kanker veroorzaakt.

Verschillende soorten metaalpigmenten

Metaalpigmenten, die fijngemalen aluminiumdeeltjes zijn, variëren gewoonlijk in deeltjesgrootte van 5-50 micrometer. Over het algemeen geldt dat hoe groter het deeltje, hoe meer schittering of grover de schittering wordt, terwijl kleinere deeltjes vaak als fijner worden beschreven. De manier waarop het aluminium wordt gemalen en verfijnd, speelt een grote rol in hoe het eruitziet in verftoepassingen. Conventionele metaalproductietechnieken die meer dan 50 jaar gangbaar waren, leverden een vlok op die, wanneer bekeken onder een microscoop, eruitzag als een cornflake met gekartelde randen en ruwe oppervlakken. Tegenwoordig leveren modernere productietechnieken deeltjes op die over het algemeen meer gepolijst en gladder zijn en waarvan wordt gezegd dat ze er uitzien als een zilveren dollar. De modernere zilveren dollar metallic vlokken resulteren in helderdere en hogere chromakleuren, wat heeft geleid tot een heropleving van metallic kleuren op de automarkt. Zilverkleuren hebben vooral geprofiteerd van de vooruitgang in de chemie van metaalschilfers en zijn een dominante wereldwijde kleurgroep geworden in stylings van autokleuren. Er zijn ook unieke metallic-pigmenteffecten gecreëerd door fijngemalen aluminium te gebruiken en vervolgens de aluminiumdeeltjes te coaten met anorganische coatings die het metallic-deeltje een gekleurde schittering geven in plaats van de standaard zilveren schittering. Deze gekleurde glinsteringen in combinatie met transparante en semi-transparante pigmenten creëren unieke metallic kleuren waarvan wordt gezegd dat ze meer kleurdiepte hebben dan het gebruik van typische metallic pigmenten.

Mis het niet:Waar schilder van de nacht te lezen

Hoe verschilt metallic verf van Pearl Paint

Zoals we eerder hebben besproken, is de sprankeling in metallic lak gebaseerd op gecontroleerd slijpen van aluminium. Parelmoerverven daarentegen op basis van mica, aluminiumoxide of glassubstraten die worden gekleurd met zeer specifieke metaaloxidelagen en strak gecontroleerde laagdiktes. Dit betekent dat parelmoerverven een gekleurde sprankeling teruggeven, terwijl metallic verven een zilveren schittering teruggeven, tenzij verstoord door pigment of kleurstof die over het aluminium is gecoat. Het wil niet zeggen dat de een beter is dan de ander, alleen verschillende uiterlijkheden. Een ander opmerkelijk verschil dan kleur is ondoorzichtigheid of verbergen. Op metallic gebaseerde verven dekken doorgaans beter dan de parelmoer-equivalenten in hetzelfde kleurbereik. In veel gevallen lijkt de dekking erg op elkaar, maar bij sommige kleuren, meestal lichtere kleuren, is het verschil groter. In de praktijk zijn fabrieksverven vaak een mix van parelmoer en metallic om een ​​mooie balans tussen diepte, chroma en dekking te bereiken.

Perfect Match premium autolak

Restauratiewinkel | #2104 – Donker houtskool metallic

Dupli-Color® Perfect Match® Premium Automotive Paint is een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige, sneldrogende acryllak-aerosolverf die speciaal is samengesteld om exact overeen te komen met de kleur van de originele, in de fabriek aangebrachte coating. Perfect Match is ideaal voor gebruik op alle OEM-lakoppervlakken en is verkrijgbaar in een complete lijn van exact overeenkomende kleuren voor huidige en latere import- en binnenlandse voertuigen, waardoor dit product ideaal is voor zowel kleinschalige voertuigretouches als voor het schilderen van voertuigaccessoires.

 • Universele zwarte metallic perfecte match 8 oz. Aërosol
 • Universele Glans Zwart Perfect Match 8 oz. Aërosol
 • Universele platte zwarte perfecte match 8 oz. Aërosol
 • Universele zilveren metallic perfecte match 8 oz. Aërosol
 • Heldere toplaag Perfecte match 8 oz. Aërosol

Aanbevolen lectuur:Beste verf voor laminaatmeubels

Hoe wordt metallic verf gemaakt

Metallic verf wordt gemaakt wanneer fijngemalen aluminium wordt toegevoegd aan gepigmenteerde en niet-gepigmenteerde verven. De aluminiumdeeltjes zorgen voor een schittering die varieert in grootte, helderheid en soms kleur, afhankelijk van de manier waarop het aluminium wordt gemalen, verfijnd en gemodificeerd. Door dit te combineren met een breed scala aan semi-transparante en transparante pigmenten kunnen talloze kleurencombinaties ontstaan.

Gunmetal metallic grijze autolakset Kenmerken:

 • Onze gunmetal metallic grijze autolaksetis een hoogwaardige basislak, blanke lak en autolak in twee fasen die de OEM-normen overtreft.
 • Dit zijn onze hoogste kwaliteit afwerkingen,superieure glans en langdurige duurzaamheid, kleur en glans.
 • Onze tweetraps basislakken van urethaanzijn eenvoudig aan te brengen.
 • State-of-the-art, 2.8 VOC-formuleringbiedt uitstekende bescherming tegen UV-stralen, oplosmiddelen, chemicaliën, benzine, vervaging, afbrokkelen, schuren en krassen.
 • De blanke lak die bij deze urethaan basislak blanke lak grijze autolakset wordt geleverdisPaintforcars Starfire Supreme urethaan blanke lak #2657. Het is een blanke lak met een gemiddelde vaste stof die gemakkelijk te spuiten is en zorgt voor een uitstekende vloeiing, glans en DOI. 2657 kan worden gebruikt voor gedeeltelijke of volledige verfklussen die een hoogwaardige, duurzame afwerking nodig hebben. Dit is compatibel met elke basecoat.

Controleer ook:Hotels in de buurt van Ppg Paints Arena Pittsburgh

Klaar om deze verf te bestellen

De kleurcode van het voertuig geeft de verfkleur precies weer, dus het is belangrijk om deze te vinden. Om de juistheid van een kleur te garanderen, dient verf besteld te worden op basis van de kleurcode. Leer waarheenzoek uw kleuridentificatieplaatje op.

Gelieve niet te bestellen op basis van de kleur die u op het scherm ziet. Omdat computer- en telefoonschermen allemaal verschillend zijn, ziet de kleur die u online ziet er mogelijk niet precies hetzelfde uit als de verf die u ontvangt. Voor meer informatie,bekijk de veelgestelde vragen.

Altijdverifieer uw Ford-kleurcodeop uw voertuig voordat u bestelt. Dark Charcoal Metallic kan verschillende namen en kleuren hebben. De getoonde voorbeelden voor Ford uit 1984. Alle andere modellen zijn bij benadering.

Grijze autolak kleuropties

Donker Houtskoolgrijs Metallic Autolak - PaintAdvice.net (2)

Welkom bij UreKem Paints, de thuisbasis van op maat gemaakte grijze autolak van hoge kwaliteit die u versteld doet staan, niet uw budget. We hebben een grote selectie van op maat gemaakte autolakken van hoge kwaliteit, waaronder verbluffende kleuren, blanke lak, primers, sealers en meer tegen prijzen die u nooit voor mogelijk had gehouden. Ons doel is om autolakken van hoge kwaliteit te leveren tegen prijzen die iedereen zich kan veroorloven en tegelijkertijd de service te bieden die iedereen verdient. Urekem Paints staat garant voor uitstekende service en aandacht voor de klant.

Gelegen aan de Mississippi, gelegen in het hart van de polymeercorridor waar we toegang hebben tot enkele van de nieuwste technologie en apparatuur die in de coatingsindustrie worden gebruikt. In samenwerking met de Universiteit van Zuid-Mississippi, die wereldberoemd zijn op het gebied van polymeren en coatings, heeft onze bekroonde polymeerchemicus een aantal fantastische afwerkingen gecreëerd, variërend van conventionele en high solids primers, blanke lakken, basislakken, eentrapskleuren en blanke lakken tot speciale coatings met adembenemende kleurveranderingen en unieke looks.

Lees ook:Verf voor muren Home Depot

Hoeveel verf heb ik nodig

De hoeveelheid verf die u nodig heeft, hangt af van veel factoren, waaronder de grootte van het voertuig dat u schildert, hoeveel van het voertuig u schildert, welke kleur u gebruikt, uw spuitapparatuur en de techniek en vaardigheid van uw schilder. Over het algemeen is een verfpakket van een liter voldoende voor de buitenkant en stijlen van een klein tot middelgroot voertuig. Grotere voertuigen of als u meer schildert dan de buitenkant en stijlen hebben meer verf nodig. Quart-kits zijn over het algemeen voldoende verf voor motorfietsen en golfkarretjes. Als u echter een grote motorfiets of golfkar met veel onderdelen heeft, heeft u mogelijk een extra kwartetkit nodig.

Houtskoolgrijs metallic autolak & kitopties

$ 70,00Geen verzendkosteneBay geld-terug-garantie

Verkoper:decoatingstore100%,Plaats:Perkinston, Mississippi, VS,Wordt verzonden naar:ONS,Item:283594509296Antracietgrijs metallic autolak & kitopties. De basis mengt 2:1 met UreChem UR Series urethaan reducer die in veel van de kits zit. Dit is een rijke, diepe, levendige, aangepaste verfkleur die een unieke uitstraling geeft in vergelijking met de gemiddelde fabriekslakkleur.Voorwaarde:Nieuw,Grootte en kitopties:Kwart basislak alleen,Kleur:Grijs,Onderdeelnummer fabrikant:MGCG203,Land/regio van fabricage:Verenigde Staten,Verftype:Urethaan basislaag,Kittype:basislak/blanke lakset,Merk:UreChem,Kleurnaam fabrikant:Houtskoolgrijs metallic,Garantie:Ongespecificeerde lengte Zie meer

 • Populariteit– 66 kijkers, 0,1 nieuwe kijkers per dag, 1.181 dagen te koop op eBay. Super veel kijken. 6 verkocht, 4 beschikbaar. Meer

Mis het niet:Is Behr Paint op waterbasis

Hoe te gebruiken

Wat is een OEM-verfcode?

Original Equipment Manufacturer Code wordt gebruikt om de verf in uw auto te formuleren.

Ik kan mijn code niet vinden in jullie database of de kleur die ik zie ziet er anders uit?

Als u uw kleur niet kunt vinden in onze database, probeer dan uw kleurcode in het systeem te schrijven en ga verder, als de kleurcode wordt verstrekt, zal er geen fout in de formulering zijn. Computers kunnen de kleuren soms anders weergeven vanwege de gebruikte programmeercode.

Is het echt zo eenvoudig?

Ja, kijk op onze aanvraagpagina om te zien hoe gemakkelijk en effectief ons systeem is.

Is dit een permanente reparatie?

Ja, nadat de verf na 3 dagen is uitgehard, heeft onze verf dezelfde weerstand als OEM-verf. Dus die lakschilfers en krassen zie je jarenlang niet meer.

Wat is de houdbaarheid van uw product?

De houdbaarheid van onze producten is maximaal 12 maanden. Ervan uitgaande dat de producten op een donkere, koele en droge plaats goed worden bewaard. Onze oplossing heeft een onbepaalde shell-levensduur.

Heeft u winkels of applicatiecentra?

Hoewel we kantoren over de hele wereld hebben, hebben we hier geen mensen voor in dienst om onze prijzen op een minimumniveau te houden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated: 01/15/2024

Views: 5381

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.