De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (2023)

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (1)

Kathy Hutchins/Shutterstock

DoorAntonia Georgiou/

Met zijn jongensachtige knappe uiterlijk onderscheidt Matthew Gray Gubler zich van zijn ruige leeftijdsgenoten met een esthetiek die alleen kan worden omschreven als Gubleresque. In een industrie van hunkyChris Evansen Channing Tatum-types, de eigenzinnige Gubler is minder beefcake, meer fruitcake, en dat is precies hoe hij het lekker vindt. De acteur heeft een lange weg afgelegd sinds de zelfbenoemde nerdy jongen die meedogenloos werd gepest. Het is Gublers niet-aflatende positiviteit ondanks tegenspoed die hem heeft getransformeerd tot de man die hij nu is.

In 'Criminal Minds' is hij beroemd vanwege het spelen van de geniale eenling Dr. Spencer Reid, die altijd bedreven is in het doorgronden van de psyche van de complexe moordenaars die hij analyseert. Maar terwijl Spencer toegewijd is aan zijn enige vak, is Gubler allesbehalve bijziend. Door de jaren heen heeft Gubler blijk gegeven van zijn aanleg voor acteren, regisseren, schilderen en zelfs metselwerk. Gubler is misschien het best bekend als een forensische burger, maar buiten de camera is hij een echte renaissanceman. Van 'Criminal Minds' tot 'Alvin and the Chipmunks', het ongelooflijke bereik van de ster is duidelijk. Bovendien kan zijn vermogen om sombere figuren te spelen terwijl hij in het echte leven een gekke excentriekeling is, alleen worden toegeschreven aan zijn vermogen om tussen de regels door te reageren.

Laten we dus eens kijken naar de transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud. Van het overwinnen van moeilijkheden in zijn puberteit tot het veiligstellen van een rol in een van de grootste tv-shows aller tijden, hij is een eekhoorn van het oude blok.

Matthew Gray Gubler overwon de tegenslag van zijn jeugd

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (2)

Matthew Gray Gubler Twitter @glubernation

Het verhaal van Matthew Gray Gubler begint in Las Vegas, waar hij in 1980 werd geboren. Beroemdheden mogen dan prachtige buitenaardse figuren zijn met legioenen fans, maar zelfs zij zijn niet immuun voor de grenzeloze wreedheid van pestkoppen als jongeren. Ondanks dat hij een hartenbreker was, werd Gubler als kind gepest. Maar uiteindelijk beschouwt hij gepest worden - of beter gezegd, het overwinnen van gepest worden - als een positieve ervaring. Zoals hij verteldeBuzzfeed, "Ik bedank elke pestkop die ik ooit heb gehad, want dat is de enige reden waarom ik hier ben. Ik heb geleerd hoe ik er niet door beïnvloed kan worden en hoe ik erover kan zegevieren, en dat zorgde ervoor dat ik - nogmaals, als ik enig succes had, dan is dat omdat deze mensen me belachelijk maakten."

De onstuimige ster vertelde verder over de eerste keer dat hij zich een buitenstaander voelde, een voorbeeld van zijn vermogen om zelfs de meest afschuwelijke ervaring om te zetten in iets positiefs. Hij was met name het doelwit van trollen op het schoolplein omdat hij een bril droeg, veelzeggendGlamourdat hij 'deze bril droeg die op mijn hoofd dreef. Ze werden drijvers genoemd'.

Zoals hij vertelde aan Buzzfeed: "Ik herinner me dat een kind tijdens de Spaanse les een sinaasappel naar mijn achterhoofd gooide en me vierogen noemde, en ik herinner me dat ik zei: 'Dat is waar, en ik heb twee ogen meer dan jij. Ik had het gevoel dat het beter was. Als ik vier ogen heb, ben ik twee keer zo goed als jij.' De geestige comeback van Gubler zou een les moeten zijn voor pestkoppen overal.

Zijn ouders moedigden hem aan om zijn passies na te jagen

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (3)

Matthew Gray Gubler Twitter @glubernation

Ondersteunende ouders zijn een van de belangrijkste maatstaven voor elk kind, vooral degenen die zich door hun leeftijdsgenoten als een vreemde eend in de bijt voelen. Matthew Gray Gubler werd van jongs af aan aangemoedigd door zijn ouders om zijn creatieve kant te omarmen en zelfs de excentrieke bijnaam terug te eisen als een vorm van empowerment. Spreken metGlamourover zijn opvoeding zei hij over zijn ouders: "Ze zijn de liefste, bemoedigende ouders waar een kind zich ooit om kan vragen. Ik ben overstelpt met niets anders dan aanmoediging - waarschijnlijk te veel!"

Over zijn vader zei hij enthousiast: "Hij is zoals Abe Lincoln Atticus Finch ontmoet, en hij kleedt zich ook zo. Ik heb de beste ouders ter wereld." Wat betreft mama? Het lijkt erop dat de multi-getalenteerde Gubler het meest op haar lijkt. "Ze is een boer, een manusje van alles, een briljante makelaar, en bovenal gewoon de liefste moeder. Ze is een prachtige natuurkracht", merkte hij op in een ontroerend eerbetoon.

(Video) Matthew Gray Gubler's Relationship History Since The Start

Verder nadenkend over zijn jeugd, vertelde Gubler aan Glamour: "Ik voel affiniteit met die jongen Manny in 'Modern Family'." Zoals elke liefhebber van "Modern Family" weet, is Manny een gevoelig, zeer intelligent kind met een sterk gevoel van bezorgdheid jegens zijn ouders. In de woorden van Manny: "Ik heb me altijd niet op mijn plek gevoeld op de openbare school. Als een eenzame petunia in een uienveld." Wat Gubler betreft, hij is een petunia die later de bloem van de kudde werd.

Regie was zijn eerste liefde

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (4)

Gregory bekeken/Getty Images

Eind jaren '90 schreef Matthew Gray Gubler zich in aan de New York University Tisch School of the Arts. Volgens dealumnidossiers van de hogeschool, studeerde hij in 2003 af met een Bachelor of Fine Arts. Maar acteren stond niet bovenaan zijn lijst toen hij zich inschreef aan de prestigieuze universiteit. Regisseren was zelfs zijn eerste liefde en hij studeerde filmmaken.

"Ik denk dat ik ben overgestapt op het maken van films omdat er meer een gevoel van controle in zit. Je zit niet te wachten om uitgekozen te worden", vertelde hijAchter de schermen, maar voegde eraan toe dat hij ondanks zijn aanvankelijke afkeer van acteren vaak in studentenfilms werd gecast. Met die onstuimige looks zijn we helemaal niet verrast. "Dat gezegd hebbende, op de filmschool speelde ik in waarschijnlijk 6.000 studentenfilms omdat geen andere filmmakers iemand kenden die wilde acteren. Het was allemaal een grote, mooie slang die zijn staart opeet en gaandeweg voortschreed", voegde hij er nogal bescheiden aan toe. Het zou echter niet lang duren voordat de acteur zijn liefde voor regisseren kon uitleven; in slechts een paar jaar zou hij merken dat hij met meerdere passies jongleerde.

Wat betreft de reden waarom hij aanvankelijk besloot om acteren na te streven in plaats van filmregie, Gubler heeft nogal de analogie. "Ik zie het gewoon als verschillende tentakels van dezelfde gestoorde octopus," vertelde hijAP Nieuwsop een echt eigenzinnige manier. "Ik hou er gewoon van om dingen te maken." Voor Gubler is hij een grote vis in een kleine poel.

Matthew Gray Gubler was ooit een topmodel

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (5)

Matthew Gray Gubler Twitter @glubernation

Met zijn mooie jongenslooks past Gublers gelaat precies bij de modellen van de jaren 2000. Destijds lag daar de nadruk opniet bedreigend, jongensachtig, en bijna vrouwelijke mannelijke modellen. Vervolgens was het optreden van Gubler zeer gewild bij de verkenners van die tijd.

VolgensCBS, begon zijn modellencarrière in 2001, toen hij filmstudent was aan de New York University en hij snel het ambacht van een droogrek aanscherpte door voor enkele grote luxemerken te werken. "Ik ben in Parijs om een ​​Louis Vuitton-show te openen," vertelde Gubler aan CBS, eraan toevoegend: "Het was iets waar ik heel weinig van wist. Het was alsof iemand je belde en vroeg: 'Hé, wil je astronaut worden?'

Terugkijkend op zijn periode als model met een goed humeur, contrasteerde hij de eisen van modellenwerk en acteren toen hij werd geïnterviewd op deMC TV Festival. "Het moeilijkste van allemaal is modellenwerk doen, omdat het zelden een gebied is waar ze enige persoonlijkheid willen", erkende hij, eraan toevoegend: "Ze willen gewoon dat je gewoon bent zoals [poses] ... Ik zie het meer als performancekunst dan als model. " Ondanks zijn knappe uiterlijk blijft Gubler zichzelf wegcijferen. "Het was in een tijd dat modellenwerk wegging van het Zoolander-buff, cool-guy-ding en - gelukkig voor mij - een broodmager, raar-ogig, langharig ding," grapte hij tegen CBS.

Wes Anderson bezorgde Matthew Gray Gubler zijn grote doorbraak

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (6)

YouTube

Matthew Gray Gubler's eerste uitstapje naar acteren kwam met Wes Anderson's film "The Life Aquatic with Steve Zissou", met in de hoofdrolBill Murray. In plaats van het conventionele pad van een afgestudeerde filmschool te volgen, had hij het lef om Anderson, een van zijn helden, te achtervolgen. Vervolgens werd hij stagiair voor de indie-regisseur, die hem in een kleine rol wierp ... als stagiair. Dienovereenkomstig heeft hij veel te danken aan Anderson. "Ik heb veel geluk, want hij was de eerste persoon die me ooit in iets als acteur plaatste, dus ik ben hem erg dankbaar dat hij dat deed", vertelde hijGlamour.

In een interview metNog een mag, ging hij in op zijn ervaring met de veelgeprezen regisseur. "Toen ik een stage moest zoeken om af te studeren aan de filmacademie, was er een gemakkelijke manier om het te doen, maar ik dacht: 'F**k it! Wes Anderson is in New York en hij is mijn favoriete filmmaker!'", legde hij uit. "Voor mij leek het in het leven altijd dat het snelste punt tussen twee dingen een direct pad is, dus waarom zou je niet meteen gaan werken voor en leren van de besten? Eigenlijk was ik de slechtste stagiair ooit! Hij stuurde me bijvoorbeeld op shoppingruns en ik zou niet weten wat couscous was."

(Video) Matthew Gray Gubler's Transformation Is Just Stunning

Het valt niet te ontkennen dat de kans veel deuren opende voor Gubler, die vervolgens zijn stem leende aan "Alvin and the Chipmunks" en al snel zijn beroemdste rol scoorde.

Alle gegroet Spencer Reid

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (7)

YouTube

In 2005 kreeg Gubler zijn grote doorbraak dankzij 'Criminal Minds'. Hij werd gecast als Dr. Spencer Reid, een crimineel profiler met een buitengewoon hoog IQ, die snel een van de meest geliefde personages in de show is geworden. In een interview metOpdracht X, beschreef de erudiete acteur hoe hij zich voorbereidde op de uitdagende rol. "Ik las veel van de profileringsboeken, het John Douglas-boek, maakte mezelf vertrouwd met de foto's van de plaats delict om mezelf hopelijk ongevoelig te maken en ik realiseerde me dat het onmogelijk is om jezelf ongevoelig te maken voor dit soort dingen", legde hij uit. "En ik realiseerde me dat Reid op die jonge leeftijd waarschijnlijk niet in een betere situatie zou verkeren dan ik."

Om Reid verder tot leven te brengen, suggereert Gubler dat zijn eigen achtergrond van het ervaren van pesten heeft bijgedragen aan het ondersteunen van zijn karakterisering van de eenzame speciale agent, die zich vaak inleeft in tienermoordenaars. "Telkens wanneer er een jonge tiener in de problemen zit, lijkt Reid met hen mee te voelen", dacht hij.

Met betrekking tot de levensduur van de show dacht hij na in een interview metGlamour, "Het is zo bizar dat het al zo lang aan de gang is, want op geen enkele manier voelt het zo. Het voelt nog steeds als dag twee." Dit is grotendeels te danken aan het feit dat "Criminal Minds" voor Gubler als thuis voelt. "Familie is het enige dat ik kan bedenken om het samen te vatten. Het is een echte eer", voegde hij er nogal emotioneel aan toe. Vervolgens stuwde de serie Gubler naar het sterrendom.

Een indie-lieveling worden met '500 Days of Summer'

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (8)

Alberto E. Rodriguez/Getty Images

In navolging van zijn werk met Wes Anderson, werd Matthew Gray Gubler in 2009 samen met Joseph Gordon-Levitt en Zooey Deschanel gecast in de indiefilm "(500) Days of Summer".Shailene Woodley.

Gubler merkte op dat "(500) Days of Summer" een van zijn eerste rollen markeerde naast acteurs van zijn eigen leeftijd. "Het was erg leuk om deel uit te maken van zo'n speciale film", zei hij.Mademoiselle-robot. "Bovendien maak ik zelden films met mensen die in de buurt van mijn eigen leeftijd zijn. Ik ben meestal het 'kleine kind' in defilmsIk ben in ... Zooey Deschanel is hierin ongelooflijk, net als Joseph Gordon-Levitt.

In de film speelt Gubler Paul, hoofdrolspeler Tom's BFF die wijsheid biedt te midden van zijn obsessieve strijd om het hart van de titulaire zomer te winnen. De film is geweestgehandhaafd als een voorbeeld van mannelijke kwetsbaarheid, met ster Joseph Gordon-Levitt die later zijn hoofdrolspeler bekritiseerde omdat hij zijn onzekerheden en egoïsme aan een vrouw had opgedrongen, tegen Playboy (gearchiveerd doorNME) dat Tom "een licht waanvoorstelling ontwikkelt over een meisje op wie hij al deze fantasieën projecteert." Met betrekking tot dat aspect van de film, en in het bijzonder Toms obsessie met Summer, zei Gubler tegen Mademoiselle Robot: "Ik ben trots op de boodschap die deze film uitzendt, een volledig nauwkeurige weergave van de achtbaan die bekend staat als liefde."

Matthew Gray Gubler keerde terug naar zijn eerste liefde, regisseren

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (9)

Kathy Hutchins/Shutterstock

Matthew Gray Gubler heeft verschillende afleveringen van "Criminal Minds" geregisseerd, te beginnen met seizoen 5 van "Mosley Lane" in 2010. In totaal heeft hij 12 afleveringen van de serie geregisseerd, volgensIMDb.

Terugkeren naar regisseren voelde natuurlijk voor de acteur, die verteldeWekelijks amusement, "Het is een van mijn belangrijkste liefdes in het leven, dus het was geweldig om in de regie-gemoedstoestand en in de stoel te zitten." Toen hij zijn werk aan de show besprak, beschreef hij het als "Zo'n uitzonderlijke eer ... En alleen al om gevraagd te worden om het te doen, betekende alles voor mij."

(Video) Matthew Gray Gubler Was Never The Same After Criminal Minds

Naast "Criminal Minds" heeft Gubler volgens hem verschillende korte films geregisseerdIMDbprofiel. De charmante acteur mag dan beroemd zijn om zijn mooie jongenslooks, maar verwacht niet dat hij binnenkort evenzo genetisch gezegende sterren zal casten. "Ik ben best trots op mijn castingkeuzes met alles wat ik regisseer", legde hij uitNog een mag. "Er is een tendens op tv in het algemeen - niet in onze show - om de veilige weg te bewandelen met casting. Weet je, de mooie blondine is het slachtoffer, en ... ik hou van mensen met een natuurlijk karakter. Weet je, ik hou in wezen van de casting van John Waters. " Dit verwijst naar de frequente beslissing van de eigenzinnige indiefilmmaker Waters om conventionele castingkeuzes te mijden ten gunste van degenen die als buitenstaanders kunnen worden beschouwd. Vrij toepasselijk speelde Gubler een jonge Waters in de stand-up tour van de regisseur, volgens Another Mag.

Schilderen is zijn andere grote passie

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (10)

Ernesto Ruscio/Getty Images

Matthew Gray Gubler heeft veel passies en nevenprojecten, waaronder schilderen. Bekend om zijn tekeningen doordrenkt van regressie uit de kindertijd, en vaak met horror getinte, zijn kunstwerken te zien in een uitgave van 2010 vanJuxtapoz-tijdschriftWat zijn eigenzinnige schilderstijl betreft, is Gubler zich ervan bewust dat niet iedereen er van houdt. "Sommige mensen interpreteren mijn schilderstijl verkeerd als beledigend", vertelde hij.Buzzfeed. "En ik heb gevallen gehad waarin ik prachtige portretten heb geschilderd voor bijvoorbeeld een vriendin of iemand, en ze kijken er gewoon met een grimas naar en ze zeggen: 'Dit is verschrikkelijk. Ik zie er niet zo uit, en jij bent verschrikkelijk, en je moet me haten.'"

Gubler gebruikt zijn Twitter-platform om zijn ongewone kunstwerken te laten zien. In één post vertoont hij een groteske interpretatie vanDonald Duck. In een ander beeldt hij een"spook op een schaal met een augurk als been."Bovendien won hij maar liefst $ 10.000 toen zijn aquarel "Mushface" werd geveild opeBay. Maar in ware Gubler-stijl stak hij de verdiensten niet in eigen zak. Volgens de veilinglijst ging alle opbrengst van de verkoop naar het Smith Center for Performing Arts in zijn thuisstad Las Vegas.

We zouden zeker geïnteresseerd zijn in Spencer Reid's analyse van Gublers schilderijen. In de woorden van zijn forensische alter ego: "Soms is succes voor een artiest het enige verschil tussen krankzinnigheid en genialiteit." Serieus, Dr. Reid, help ons erachter te komen wat een geest met augurkpoten betekent.

Met zoveel projecten is Matthew Gray Gubler een workaholic

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (11)

John M. Heller/Getty Images

Wat doet een succesvolle man als Matthew Gray Gubler in het weekend? Hangen met beroemde vrienden? Verbluffende supermodellen voor de rechter brengen? Nou nee eigenlijk. Hij houdt van ... werken. Gubler is vrij open geweest over zijn werkverslaving, wat niet verwonderlijk is gezien zijn onverzadigbare behoefte om voortdurend verschillende creatieve wegen te bewandelen.

WanneerMademoiselle-robotvroeg de acteur waar zijn typische weekend uit bestond, antwoordde Gubler: "Zaterdagavond blijf ik gewoon thuis en probeer ik dingen te maken ... steek een pompoenkaars aan en kijk een film, maar pas nadat ik voel dat ik iets productiefs heb gedaan met mijn dag. Als ik niets productiefs heb gedaan, zal ik de hele nacht doorwerken. " Pompoenkaarsen en extra werk klinken niet als de typische weekendbezigheden van een Hollywood A-lister, maar Gubler is in geen enkele zin van het woord typisch.

Dit is niets nieuws voor de acteur, die toegeeft dat hij altijd verslaafd is geweest aan het super druk hebben met werk. "Mijn baan is echt tijdrovend, maar het is de mooiste ter wereld!" zei hij enthousiast tegen Mademoiselle Robot. "Ik hou van werken, zelfs toen ik op de middelbare school voor winkels werkte, niets is beter dan een lange dag hard werken. Als ik niet uitgeput in slaap val, voelt het als een verspilling van ruimte." We kunnen niet anders dan het gevoel hebben dat Gubler zijn toewijding om te werken naar Spencer Reid-niveau proporties neemt, maar aan de andere kant lopen grote (criminele) geesten in hetzelfde kanaal.

Hij kocht een spookachtige boomhut

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (12)

Mode/YouTube

Alle passieprojecten van Matthew Gray Gubler hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen, aangezien hij nu een leven van immense rijkdom en luxe geniet. Met een gerapporteerde nettowaarde van $ 10 miljoen volgensNettowaarde van beroemdheden, zou je aannemen dat Gubler in een enorm, opzichtig herenhuis woont. Maar typisch voor de eigenzinnige ster, dat is niet zijn stijl.

Sterker nog, als je denkt dat de eigenzinnige acteur tussen de elites van Beverly Hills woont, zou je tegen de verkeerde boom blaffen. Vrij letterlijk - het blijkt dat Gubler in een boomhut woont. Niet alleen dat, maar hij beweert dat het in feite een spookachtige boomhut isVanity beursbeschrijft als "de helft Tim Burton,een kwart J.R.R. Tolkien, en een kwart Wes Anderson." De nogal gotische woning is een schatkamer van alles wat griezelig en macaber is, met de acteur die grapjes maakt overTwitterendat hij zelfs een kist in zijn huis bewaart.

"Ik wilde dat het eruit zou zien alsof een dronken kabouter het in de 19e eeuw had gebouwd", grapte Gubler tegenVanity beursover zijn poging tot doe-het-zelfmetselwerk op zijn open haard. In zijn kenmerkende huis bewaart Gubler allerlei eigenaardigheden, waaronder handgemaakte poppen, de uitgetrokken verstandskiezen van zijn vriend en een schroef die zeven maanden in zijn knie zat, die hij, zegt hij tegen Vanity Fair, van plan is te schenken aan 'een speciaal meisje op een dag. Vergeet het Grey's Anatomy-handboek, Dr. Spencer; deze komt rechtstreeks uit de anatomie van Grey Gubler.

Het omarmen van zijn dwaze kant is fundamenteel voor de groei van Matthew Gray Gubler

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (13)

Robin Marchant/Getty Images

Zoals blijkt uit zijn geestige spookhuisrondleiding, heeft Matthew Gray Gubler een nogal frivole kant. Het zou dan ook geen verrassing moeten zijn dat zijn favoriete genre van allemaal waarschijnlijk het gekste is. Naast schilderen, regisseren en acteren, heeft Gubler zich gewaagd aan het maken van mockumentaries. In 2006, een jaar nadat hij bekendheid verwierf met 'Criminal Minds', maakte hij de satirische korte film 'Matthew Gray Gubler: The Unauthorized Documentary'. Een scène toont de gefictionaliseerde, zeer pretentieuze Gublerbeschrijft zijn acteermethode, wat resulteert in een geïmproviseerde mime-uitvoering. Het nabootsen, moet worden opgemerkt, is verschrikkelijk. Criminele Mimes iemand?

"Dat is wat ik graag doe wanneer ik kan; het is mijn favoriete genre", vertelde hijMediumin 2019 bij de bespreking of er meer mockumentary-projecten in de maak waren. "Het was nogal schokkend voor iedereen die mij kent toen ik werd gecast voor zo'n serieus tv-programma. Die korte documentaires waren gebaseerd op een aantal mensen die ik in Hollywood ben tegengekomen; het zijn de grappigste mensen ter wereld, vooral omdat ze het niet beseffen."

Hoewel zijn mockumentary-shorts niet helemaal in de klasse van, laten we zeggen, "This Is Spinal Tap" of zelfs"Borat,"Gubler is niettemin bedreven in het belachelijk maken van de absurditeiten van roem en fortuin. Het is dit instinct dat hem echt onderscheidt van veel van zijn tijdgenoten. FBI-profiler, aardeekhoorn en nu mockumentary-filmmaker: is er iets dat Gubler niet kan?

Matthew Gray Gubler publiceerde een bestverkocht kinderboek

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (14)

Rodin Eckenroth/Getty Images

Net wanneer het lijkt alsof Matthew Gray Gubler zijn fans niet veel meer kan imponeren dan hij al heeft gedaan, publiceert hij een kinderboek. Zijn debuutboek, "Rumple Buttercup: A Story of Bananas, Belonging, and Being Yourself", werd uitgebracht in 2019, onder de naam Gubler."een knuffel van 136 pagina's."

Het was echter niet zijn oorspronkelijke bedoeling om een ​​kinderboek te schrijven; hij wilde eerder gewoon een boek schrijven, dat uiteindelijk doordrenkt was met kinderlijke eigenzinnigheid. Zoals hij uitlegdeOptocht, "Ik was niet van plan een kinderboek te schrijven, ik wilde gewoon een boek schrijven waarvan ik wist dat ik het leuk zou vinden, en daarom denk ik graag dat het een boek is, misschien voor jongeren van hart ... Ik heb het gevoel dat als mensen in de twintig en dertig worden, ze vergeten hoe ze plezier moeten hebben en gewoon genieten van simpele dingen zoals boeken met afbeeldingen."Pinguïn Willekeurig Huis, legde hij uit: "Mijn doel met dit boek is ongeveer hetzelfde doel dat ik heb gehad met alles wat ik ooit heb gemaakt. En dat is hopelijk iedereen die zich alleen voelt, niet alleen te laten voelen. En iedereen die zich een buitenstaander voelt, wil ik gewoon dat ze beseffen dat ze erbij horen. "

Het boek is eenNummer 1 New York Times-bestsellerMallory Loehr, die voor Random House werkt, prees de nieuwe romanschrijver. "Hij is een echte artiest", zei ze enthousiastAP Nieuws. "Hoewel hij een fantastische acteur is, zijn hart ligt hier."

Matthew Gray Gubler heeft nu een horde Gubloids

De transformatie van Matthew Gray Gubler van kindertijd tot 41 jaar oud - Nicki Swift (15)

Mat Hayward/Getty Images

De excentriciteit van Matthew Gray Gubler heeft ertoe geleid dat hij hordes fans heeft verzameld; in een interview metMedium, noemt hij zijn bewonderaars liefkozend "Gluboids", wat een term zou kunnen zijn die rechtstreeks uit het lexicon van Spencer Reid komt. Over zijn liefde voor zijn fans, vertelde hijMademoiselle-robot, "Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld, want behalve dat ik de beste, meest liefdevolle, meest geweldige en meest unieke familie, vrienden en collega's ter wereld heb, heb ik toevallig ook de beste, meest liefhebbende, meest geweldige en meest unieke fans ter wereld ... Ze zijn zoveel meer dan fans dat ze 'fans' (fans / vrienden) zijn. "

In tegenstelling tot veel andere beroemdheden die ongenaakbaar blijven of barrières opwerpen tussen zichzelf en hun fans, verwelkomt hij Gubler Stans actief in zijn leven. Gublers Tumblr- en Twitter-accounts laten zelfs zien dat hij regelmatig op persoonlijk niveau met fans omgaat. Gluboids zijn zo toegewijd, zo blijkt, dat ze bereid zijn om tatoeages te krijgen van het kunstwerk van hun idool. OpBUILD-serie, zei Gubler dat hij ontroerd is als fans die tatoeages krijgen. "Het is een ongelooflijke eer en een verantwoordelijkheid en ik zou nooit willen dat iemand een stomme tatoeage heeft", grapte hij. "Ik heb vier dolfijnen op mijn rug, dus ik weet van een stomme tatoeage."

Gubler heeft een lange weg afgelegd sinds die kleine Manny-achtige jongen die gepest werd vanwege sportieve drijvers. De bonafide hartenbreker is uitgegroeid tot een ster waar zovelen naar verafgoden en naar opkijken. Gubler, we groeten je.

FAQs

Who is Spencer Reid in real life? ›

Matthew Gray Gubler (/ˈɡuːblər/, GOOB-lər; born March 9, 1980) is an American actor, filmmaker, fashion model, painter, illustrator, director, and author. He is best known for his role as criminal profiler Dr. Spencer Reid in the CBS television show Criminal Minds, for which he directed several episodes.

Did Taylor Swift date Matthew Grey Gubler? ›

Matthew Gray Gubler also dated Taylor Swift, which is a romance that fans definitely want to hear about. Hollywood Life reported in 2013 that they were seeing each other casually. A source said, “Stuff is brewing. They are definitely going to try to hang out this next week or two as she's in Los Angeles for her tour.

Are Matthew Gray Gubler and Aubrey Plaza friends? ›

Aubrey Plaza and Matthew Gray Gubler aren't strangers. The two actors are friends and worked together on the 2014 film Life After Beth.

Does Matthew Gray Gubler have a twin brother? ›

Why did Reid leave Criminal Minds? ›

Matthew Gray Gubler

However, Reid is now among them, as he left the team to go on classified assignments. In reality, Gray Gubler said that he isn't interested in reprising his role in season 16 of Criminal Minds: Evolution and wants to pursue other projects. For 15 seasons, he played Dr.

Who has the highest IQ in Criminal Minds? ›

Spencer Reid is. In the show, he has an IQ of 187, eidetic memory, and can read 20,000 words per minute. He's smart in literally every subject. He has an insane way of figuring out things.

Is Matthew Gray Gubler in a relationship? ›

Matthew Gray Gubler is an actor, director, model, filmmaker, painter, and producer, best known for his role as Dr. Spencer Reid in Criminal Minds. Is Matthew Gray Gubler married? No, he is currently single and focused on his career.

Did Matthew Gray Gubler dated John Lennon's son? ›

In addition to Kat Dennings and Taylor Swift, Matthew Gray Gubler has dated stars such as Victoria Asher of Cobra Starship and singer Charlotte Kemp Muhl. The latter has been in a relationship with John Lennon's son since 2005.

Why did Matthew Gray Gubler leave? ›

This comment was clearly about the actors as well. Showrunner Erica Messer recently revealed to TV Insider that the absence of both stars was due to scheduling conflicts, not Matthew Gray Gubler's unwillingness to reprise his role, as previously rumored.

Is Reid in love with Cat? ›

Next, Reid concludes that the last thing he didn't want to admit to is love, and realizes that Cat wants him to admit that he is in love with her.

Is Matthew Gray Gubler a pastor? ›

On October 27, 2014, he became an ordained minister of the Universal Life Church so he could officiate the wedding of Paget Brewster and Steve Damstra. According to Shemar Moore, Matthew has a photographic memory.

What personality is Matthew Gray Gubler? ›

Matthew Gray Gubler is an ENFP personality type. He loves people and craves deep connections. Matthew Gray Gubler is quickly bored by superficial conversations and would prefer to talk about life motivations, inspirations, and dreams.

Why is MGG not in season 16? ›

In reality, the two actors weren't able to join the new series due to conflicting schedules. Criminal Mind showrunner Erica Messer explained to TV Insider.

Why did Blake call Spencer Ethan? ›

In the beginning while Reid is passing out after looking at Blake, she tells him to stay awake then calls to him 2x, but she calls 'Ethan' instead of either Spencer or Reid. Blake was referring to her dead son when she called Ried Ethan.

Does Matthew Gray Gubler have a limp? ›

While filming (500) Days of Summer, Gubler injured his knee while dancing. He explained to USA Weekend that while he had to walk with a cane and had a limp, he got better, and no one thought that was possible.

Is Spencer Reid autistic in real life? ›

Reid was the genius of the group with an IQ of 187 and the ability to read 20,000 words per minute. Despite everyone assuming he is autistic, the creators of Criminal Minds have never confirmed this of Reid. Nevertheless, actor Matthew Gray Gubler who portrays Reid always believed this of his character.

Does Spencer Reid have a high IQ? ›

Because of his eidetic memory, Dr. Spencer Reid can speak a multitude of foreign languages. With an IQ of 187, he can read at 20,000 words per minute and memorize both visual and audible information.

What is Matthew Gray Gubler doing now? ›

Matthew's upcoming book The Little Kid With the Big Green Hand is set to publish on September 26, and he continues to sell products based on his 2019 New York Times bestselling title Rumple Buttercup: A Story of Bananas, Belonging and Being Yourself.

Who is JJ's real husband? ›

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 22/08/2023

Views: 5443

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.