25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (2023)

Twee cornrow-stijlen moeten bovenaan je haarstylinglijst staan, omdat ze vrij gemakkelijk te stylen zijn en er prachtig uitzien. Bovendien vergen ze het minste onderhoud en kunnen ze vrij snel worden ontworpen. Dus stop met het verspillen van tijd aan de kapsels die je in gedachten hebt en begin met vlechten!

Wie zou twee cornrows moeten proberen?

Cornrow vlechtenbestaan ​​al vele jaren als een razend populair kapsel voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Daarom heeft het zijn eerlijke aandeel in kwaliteitscontrole bewezen en het enige dat overblijft is dat u ze in dienst neemt voor uw aanstaande evenement.

Bovendien werkt deze stijl het beste voor Afro-Amerikaanse vrouwen met dik en kroeshaar die dit ontwerp nog een tijdje op hun plaats kunnen houden. Andere haartypes kunnen echter van deze stijl genieten, maar voor een kortere periode omdat het los kan gaan zitten.

Twee Cornrow-stijlen die bij elk seizoen passen

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (1)

De beste ontwerpen variëren van schattige cornrow-vlechten die op koude winterdagen onder je wollen muts vandaan gluren tot vlechten die op warme zomerdagen uit je gezicht blijven. Vanwege het hoge gemak van dit ontwerp heeft het zich als een griepvirus onder iedereen verspreid. Aan de andere kant kan het een lastige taak zijn om het ontwerp te kiezen dat perfect bij je past. Daarom hebben we deze shortlist samengesteld van de 25 beste cornrow-stijlen om je zoektocht te beëindigen!

Hulpmiddelen die u nodig heeft

Maar laten we, voordat je begint, de tools bespreken die je nodig hebt om deze dromerige stijl tot leven te laten komen.

 1. Haarborstel
 2. Elastische elastiekjes.
 3. Haarlak of Mousse of een ander fixerend product.
 4. Stylingclips (optioneel) als je wat flair wilt toevoegen.

Gedetailleerde stapsgewijze procedure

Dus nu nog een stap voordat u kennismaakt met de twee beste cornrow-stijlen. Laten we leren hoe we ons haar echt kunnen cornrowen.

 1. Was of haar of spritz er wat water op om het te bevochtigen.
 2. Borstel je haar om alle ongewenste knopen en klitten te verwijderen.
 3. Verdeel je haar in twee secties met behulp van sectieclips of elastische banden.
 4. Bevochtig je haar met crème voor soepeler vlechten.
 5. Verdeel elke sectie in drie subsecties en begin met vlechten.
 6. Zet de uiteinden vast met een elastische band.
 7. Voeg na elke twee steken een haarlok toe voor het geval u met haarextensies werkt.

En als deze stappen niet genoeg waren voor je verbeelding, hebben we je gedekt met deze geweldige doe-het-zelf-tutorialvideo om je door het hele proces te begeleiden.

Meest populaire twee cornrows voor 2023

Nu je het weethoe je je haar kunt cornrowen, hier zijn de beste cornrow-vlechten die je kunt proberen.

1. Zwart en geel

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (2)

Voeg een interessant contrast toe aan uw twee cornrows met weefsel. Honingblond staat bijvoorbeeld cool met zwart haar. Bevestig het weefsel aan de bovenkant van de hoofdhuid en vlecht het in franse vlechten voor een vleugje rand op een verder zoete stijl.

2. Hoofdband dubbele vlechten

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (3)

Instagram /degoedehaardag

Dit zachte kapsel maakt gebruik van dubbele vlechten om het gezicht als een hoofdband te omlijsten. We houden van deze look bij jongere meisjes, hoewel vrouwen van alle leeftijden het kunnen uitproberen voor een romantische gelegenheid. Laat de rest van het haar los voor een gemakkelijke sfeer.

3. Pop van paars

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (4)

Of je nu Franse vlechten maakt of twee dikke cornrow-vlechten, een vleugje neon is perfect voor superdonker haar. Je zou de helft van je haar kunnen verven of gewoon een paar mooie stukken in je favoriete felle kleur kunnen vinden.

4. Krullende staartjes

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (5)

Instagram /kapsel modern

Het contrast tussen deze twee cornrows met gekrulde uiteinden is echt iets om te bewonderen. Zorg ervoor dat het haar helemaal glad is voordat je deze strakke vlechten probeert. Terwijl je haar de achterkant van de nek bereikt, maak je je vlechten losser zodat luxueuze krullen over je schouders vallen.

5. Gouden kralen

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (6)

Instagram /zegenen

Haarjuwelen zijn tegenwoordig helemaal in. Ze nemen een mooie, eenvoudige stijl en maken het uniek in zijn soort. Goud is ideaal om te contrasteren met donker haar en om het oog naar binnen te trekken. Creëer een klassieke chignon aan de achterkant van het hoofd voor formele gelegenheden of een werkomgeving.

6. Grijsachtige strepen

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (7)

Grijs is misschien niet je eerste haarkleuroptie, maar het is een van de beste haarkleuren om te combineren met je mooie bruine haar. De toevoeging van grijze strepen kan er ook voor zorgen dat uw kapsel met twee cornrows nog meer opvalt!

7. Een vleugje goud

Als grijs niet jouw ding is, dan moet goud dat wel zijn! Deze prachtige goudblonde tint voegt pit toe aan je gitzwarte haar en is de perfecte match voor warme huidtinten.

Last but not least, deze haarkleur zal je twee cornrow-stijl zeker zomerklaar maken!

8. Twee cornrows in een knot

Verander de coole en trendy two cornrow-stijl in iets stijlvols en elegants door het in een knot te trekken. Het is de perfecte manier om je haar te stylen terwijl het zijn stijlvolle uitstraling behoudt.

9. Half boven

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (10)

Instagram /ninasbraids956

De halve top is een subtiele manier om cornrow in je kapsel op te nemen. Het stelt je in staat om het meeste uit dit prachtige kapsel te halen, terwijl het vriendelijk blijft voor de werkplek en er toch professioneel uitziet.

10. Zigzaggedeelte

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (11)

Instagram /doodsbydanni

Moe van het gebruikelijke midden of diepe scheiding? Probeer dit zigzaggedeelte voor een verfrissende verandering. Het is leuk en speels en past goed bij de felrode en gele haarkleuren.

Dit is de beste optie voor zowel de kinderen als de kinderen in hart en nieren!

11. Eenvoudige rechte zwarte cornrows

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (12)

Instagram /lara_made_it

Soms is de beste manier om met je cornrows te pronken, ze zwart, recht en eenvoudig te houden. En met de juiste accessoires maak je er altijd een opvallend kapsel van. Voorbeeld: deze prachtige gouden kralen die de aandacht trekken naar je betoverende vlechten.

12. Golvende uiteinden

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (13)

Instagram /gelegd2impress

Als je eenonderhoudsvriendelijke cornrow, probeer deze. Laat je cornrows er extra charmant en ultravrouwelijk uitzien door de uiteinden golvend te houden in plaats van gekruld of recht. Houd je cornrows gewoon zo strak en mogelijk vast en bind ze vast met je gevlochten haar en laat de uiteinden los en zwierig lopen.

13. Charmes en vlechten

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (14)

Instagram /vmake_me_up

Twee cornrow-stijlen voor kleine meisjes zouden leuk moeten zijn. Laat in dit geval de eenhoornhaardromen van je meisje tot leven komen door paarse en roze strepen toe te voegen. Je kunt ook een paar bedels toevoegen voor een speelse twist.

14. Vurige schaduw

Dit haar staat in vuur en vlam, figuurlijk natuurlijk! Gelukkig voor jou kun je haar look gemakkelijk kopiëren door je haar in verschillende kleuren te verven: oranje, rood, wit, paars en nog veel meer.

Een vleugje kleur toevoegen aan je haar heeft er nog nooit zo prachtig uitgezien.

15. Zebra-cornrows

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (16)

Instagram /melaninkapsels

In plaats van een basisdeel tussen je twee cornrow-vlechten te maken, kun je iets anders proberen. Deze horizontale cornrows zijn op een zebra-manier uitgevoerd voor een echt indrukwekkende look. Tijd en geduld is alles wat je nodig hebt.

16. Blonde invoer

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (17)

Instagram /klashairyc

Het gebruik van extensions is de gemakkelijkste manier om deze two-feed in cornrows-look te creëren. Probeer haar toe te voegen dat slechts een of twee tinten verwijderd is van je normale kleur voor een interessante dimensie. Deze vlechten worden onder een kleine hoek gemaakt, zodat ze meebuigen met de natuurlijke vorm van je hoofdhuid.

17. Vlecht aan de zijkant met randen

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (18)

Instagram /verfraaid

Perfect, strak en glanzend; deze twee cornrow-vlechten met zijscheiding zijn een must om te proberen. Maak een schuin zijdeel zodat een van de vlechten een soort kruin vormt langs de bovenkant van het voorhoofd. Het is zo zacht en vrouwelijk. In plaats van randen te verbergen, definieert u ze voor een echt mooie look.

18. Gevlochten kroon

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (19)

Gevlochten kronen zijn misschien eenvoudig, maar ze zijn altijd chic. Draag er een voor een bruiloft of elke gelegenheid die u wenst. Maak gewoon twee vlechten, beginnend bij de slapen en speld ze onder de nek vast.

19. Wanneer Cornrow Nederlandse vlechten ontmoet

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (20)

Door de middenlijn te kiezen die helemaal van je voorhoofd naar de achterkant van je nek loopt als de centrale as van je ontwerp, zou je een gedurfd modestatement maken. Dus vlecht je haar gewoon vanuit het midden en richting je oren in een gekarteld cornrow-patroon.

Daarna kun je het een beetje opfleuren met deze edgy schoolmeisjeslook door voorgevlochten Hollandse vlechten aan de uiteinden van je cornrows te bevestigen.

Haarkleuren die je in de zomer moet kiezen

20. Eeuwig stijlvol

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (21)

Voor liefhebbers van haarstyling die hunkeren naar eeuwig stijlvolle twee cornrow-stijlen, is dit uw ultieme keuze. Want door de eeuwen heen is de combinatie wit en zwart de enige kleurencombinatie geweest die nooit uit de mode is geraakt.

Omdat het waanzinnige contrast dat uit deze twee onberispelijke tinten wordt gecreëerd, iedereen kan doen ontzagen in shock en bewondering. Dus nadat je deze witte highlights in je haar hebt gekregen, moet je je cornrows diagonaal naar achteren draaien om het ontwerp te creëren dat wordt geïllustreerd in de bovenstaande foto.

Gevlochten broodjes die je moet proberen

21. Asymmetrische updo

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (22)

Instagram /kevallay_hairway

Goed nieuws!! Als je in de stemming bent voor een opsteekkapsel, zien twee cornrow-stijlen er net zo goed uit als naar beneden. Dus, met dit schattige opsteekkapsel op de foto hierboven als voorbeeld, kun je inspiratie opdoen. Daarnaast creëert dit ontwerp een gevoel van beweging met zijn dynamisch gedraaide cornrows die asymmetrisch vanuit het midden van je hoofd ontstaan.

Tip:Dit ontwerp werkt voor zowel informele als formele evenementen!

De beste kapsels voor tienermeisjes

22. Rode en blonde cornrows

Cornrows zijn aantrekkelijk en cool, maar ze betreden een geheel nieuwe arena van schoonheid en aantrekkelijkheid als ze rood zijn. De mooie rode en blonde kleuren zijn het enige dat je nodig hebt om meer op te vallen dan anderen terwijl je cornrows in je haar laat maken. De dikke cornrows zijn stijlvol en gemakkelijk in elkaar te zetten omdat je maar 2 cornrows hoeft te maken in plaats van meerdere kleine.

23. Jumbo Cornrow-stijl

Het haar hier is zwart en glanzend waardoor deze cornrow-vlechten er mooier en gezonder uitzien. Deze jumbo cornrow-stijl is uiterst eenvoudig en heeft geen moeilijke details. Je hoeft er niet meer tijd aan te besteden en er zijn nauwelijks producten voor nodig om in vorm te blijven, wat het nog onweerstaanbaarder maakt.

24. Honingblonde stijl

25 twee Cornrow-stijlen om glamoureus te blijven in 2023 (25)

Instagram /gelegd2impress

Dit honingblonde jumbo cornrows-kapsel is een van de beste keuzes voor jou als je eenvoudig en verfijnd bent, maar een cool gevoel voor stijl hebt. De honingblonde aanraking van de verder eenvoudige en eenvoudige cornrow-vlechten is een grote boost voor je zelfvertrouwen.

Dit is een effectieve manier om te laten zien dat je een sterke verbeeldingskracht hebt en niet zult stoppen met het najagen van je hart, wat er ook gebeurt. Je hoeft alleen maar de cornrow-vlechten te kleuren terwijl de rest van je haar in zijn natuurlijke vorm blijft.

25. Rode cornrows en kralen

Wil je helemaal rood en glamoureus worden met een kapselupdate? Zo ja, dan is dit waar je de echte inspiratie vandaan kunt halen. Het haar is aantrekkelijk en onweerstaanbaar rood geverfd terwijl er dikke cornrow-vlechten van zijn gemaakt.

De kralen voor de vlechten geven dit hele kapsel een heel cool en artistiek gevoel.

Met elk van de twee hierboven gedemonstreerde cornrow-haarstijlen garanderen we dat je onberispelijk zult zijn. Welke ga jij proberen? Laat het ons weten in de reacties.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 16/12/2023

Views: 6253

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.