23 soorten cornrow-haarstijlen die nu populair zijn met afbeeldingen (2023)

Cornrow-haarstijlenzijn niet alleen populair bij vrouwen maar ook bij mannen. De meeste mensen bewonderen deze stijl omdat het heel gemakkelijk te onderhouden is. Cornrows zijn een uniek kunstwerk dat een deskundige stylist maakt. Ben je het beu om steeds dezelfde stijl te dragen?

Zo ja, dan kun je je stylist om nieuwe looks en ontwerpen vragen. Laat je haarvlechter verschillende ideeën op je haar uitproberen en vertrouw ze volledig. Zo worden nieuwe stijlen ontdekt.

Met cornrows kun je je uiterlijk in een oogwenk veranderen. Met slechtseen paar vlechten, je basic look kan transformeren in een elegante look. Dit is ook een ideale beschermende stijl, vooral als je niet genoeg tijd hebt om je haar elke dag te stylen. Nadat je ze hebt verwijderd, zul je versteld staan ​​van de prachtige golven op je haar.

Natuurlijke cornrow-haarstijlen met afbeeldingen

Het valt niet te ontkennen dat er nieuwe en coole manieren zijn om cornrows te dragen. Als je op zoek bent naar de nieuwste stijlen om je cornrows te rocken om je dit jaar te laten opvallen, dan ben je zeker op de juiste plek. Je zult nooit weten hoe het eruit zou zien totdat je het probeert!

Afrikaanse cornrow-haarstijlen

In de eerste plaats zijn cornrow-stijlen perfect voor vrouwen met natuurlijk zwart haar.

Jumbo Cornrow-kapsel

Evenzo is dit een van de stijlvolle manieren om je cornrows te wiegen, vooral in de zomer.

Cornrows Updo-stijlen

Dit is een artistieke manier om je haar te stylen.

Fantastisch zwart cornrow-kapsel

Met name het cornrow-kapsel is een trendy stijl die snel wat aandacht kan trekken.

Cornrow vlechten kapsels voor zwarte vrouwen

Wil je iets nieuws proberen? Ga dan voor cornrow-haarstijlen.

Populaire natuurlijke cornrow-haarstijlen

Deze stijl kan je er cool en fris uit laten zien.

Cornrow-kapselideeën

Dit is een ideaal kapsel voor je bal.

Afrikaanse gevlochten cornrow-haarstijlen

Cornrow-kapsel is de conventionele methode om het haar dicht bij de hoofdhuid te vlechten.

Nigeriaanse Cornrow-stijlen

Cornrows worden niet alleen door vrouwen maar ook door mannen gedragen.

Cornrow-kapselideeën

In het Caribisch gebied worden cornrows ook wel vlechten, kraaien, rietrijen of rijen genoemd.

Korenhaar

Het lijdt geen twijfel dat cornrow inderdaad erg iconisch is.

Afrikaanse Kapsels Van Cornrows

Deze driestrengige vlecht staat vooral bekend als ingewikkeld.

Ghana Cornrow-haarstijlen

Ghana-vlechten zijn eenvoudig maar stijlvol. Het beste van alles is dat het gedragen kan worden door vrouwen van alle leeftijden.

Leuke gevlochten kapsels voor kinderen

In wezen vereist het creëren van deze Afrikaanse stijl speciale vaardigheden.

Cornrows gevlochten aan de zijkant

Tegenwoordig zijn cornrows naar een hoger niveau getild.

Cornrows Met Enkele Bundelwendingen

Haarstylisten uit verschillende delen van de wereld hebben hun eigen unieke stijl van cornrow-ontwerpen gecreëerd.

Cornrow-kapsel zonder extensions

Tot slot, denk je erover om je look te veranderen? Probeer dan eens dit coolste ontwerp.

Zelf cornrows vlechten

De meest populaire stijl die door vrouwen en mannen wordt gebruikt, is het vlechten van het voorhaar in cornrows en de achterkant in enkele vlechten. Er zijn veel ontwerpen waarmee u kunt experimenteren door ze met vallen en opstaan ​​uit te voeren. Het vlechten van cornrows kost echter wat tijd, vaardigheid en vooral veel geduld. Wil je cornrows leren vlechten? Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  • Stap een:Bepaal de stijl die je wilt en houd dit in je achterhoofd.
  • Stap twee:Sprenkel wat water op je haar en kam het om de klitten te verwijderen. Houd het een beetje vochtig maar niet te nat.
  • Stap drie:Snijd het haar in secties en zet het vast met clips of elastieken, behalve op het gedeelte waar u wilt beginnen met vlechten.
  • Stap vier:Verdeel het eerste deel in drie groepen en begin met cornrowsen. Voeg gaandeweg een beetje haar toe.
  • Stap vijf:Wanneer je het einde bereikt, zet je het vast met een doorzichtig elastiek.
  • Stap zes:Ga door naar de volgende rij totdat je klaar bent met het vlechten van de rest van het haar.

Uw Cornrow-vragen beantwoord

Cornrow-haarstijlen zijn een prachtige manier om je artistieke vaardigheden uit te drukken. Als je echter een paar vragen hebt, ben je niet de enige! We hebben gemerkt dat veel van onze lezers vaak vergelijkbare of zelfs dezelfde vragen hebben. Dit zijn de drie belangrijkste vragen die we in het verleden hebben gezien:

Wat zijn cornrows?

Cornrows zijn verhoogde, zeer kleine en strakke vlechten die meestal helemaal tot aan de hoofdhuid worden gevlochten. Cornrows begon als een identificatie van een krijger of zelfs een koning en ze zijn nog steeds populair. Er zijn oneindig veelontwerpendie gemaakt kunnen worden met cornrows.

Hoe onderhoud ik cornrows?

De sleutel tot het beheer van uw cornrows is om uw hoofdhuid en natuurlijk haar gehydrateerd en zo schoon mogelijk te houden. Zorg er tijdens het wassen van je haar voor dat je extra tijd neemt om ervoor te zorgen dat je hoofdhuid schoon is en dat er geen ophoping optreedt. Je moet je vlechten bedekken als je slaaptbreuk voorkomenen kroezen.

Hoe lang gaan cornrows mee?

Cornrows kunnen 6-12 weken aanhouden, het hangt er echt van af hoe goed je ze onderhoudt. Het wordt niet aangeraden om de 12 weken te overschrijden omdat het je natuurlijke haar kan beschadigen en een van de grootste redenen waarom mensen cornrows krijgen zodat ze eenbeschermendstijl. U mag het niet langer laten staan, omdat het dan vast kan komen te zitten en het moeilijk te verwijderen zal zijn. Het ergste ismogelijk moet u het afsnijdenom ze eruit te krijgen. Als je je vlechten te lang houdt, kan het er rommelig uitzien. Bovendien zou het moeilijk zijn om eventuele haarproblemen te herkennen, vooral als u hairextensions gebruikt. Je haar krijgt niet voldoende proteïne en vocht, wat kan leiden tot broos haar. Als je deze tekens ziet, moet je die vlechten verwijderen.

Hoe moet ik mijn Cornrows verzorgen?

U moet leren hoe u voor uw cornrows moet zorgen, zodat deze langer meegaat. U moet uw haar elke 7 tot 10 dagen wassen om te voorkomen dat het uitdroogt. Was je haar en gebruik je vingers bij het aanbrengen van shampoo rond je cornrows. Gebruik een conditioner om het vocht te herstellen. Het kan helpen bij het temmen van vliegreizen. Voordat je naar bed gaat, moet je het helemaal afdrogen.Breng olie aan op je hoofdhuidom te voorkomen dat het uitdroogt. Zorg ervoor dat je je haar 's nachts bedekt.

Wat zijn de verschillende soorten cornrows?

Je kunt je cornrows op verschillende manieren dragen. Men kan kiezen voor cornrows met een knot, met toegevoegde accessoires, met vlechten, met swirl-ontwerpen, enz. Je hebt veel opties om uit te kiezen.

Zijn cornrows in stijl?

Gevlochten kapselszijn al vele eeuwen aanwezig. Het mooie aan deze stijl is dat hij zich blijft ontwikkelen. Dus als je dit kapsel draagt, ben je niet alleen in stijl, maar ben je ook cultureel substantieel.

Hoe lang moet je haar zijn om cornrows te krijgen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de stijl die je voor je haar wilt. Je lokken moeten in ieder geval zo lang zijn dat jij of je stylist het uit elkaar kan halen en kammen. Tegenwoordig gebruiken salons echter weefsels en haarextensies voor vlechten om u te helpen de gewenste look te krijgen.

Zijn cornrows goed voor je haar?

Cornrows zijn een beschermend kapsel. Mannen en vrouwen dragen dit kapsel om de haargroei te stimuleren en haarbreuk te voorkomen. Om dit te bereiken, moet je natuurlijk nog steeds regelmatig onderhoud volgen om je haar schoon en glanzend te houden.

Cornrow-haarstijlenook bekend als Iverson-vlechten kunnen worden versierd met kralen om ze mooier te maken. Deze traditie vanstyling is te zien in heel Afrika.Het zou leuk zijn om te proberen verschillende maten vlechten te wiegen.

Wie wil er eigenlijk consistentie? Dus wat denk je? Is er een bepaalde stijl waar je verliefd op bent geworden? We hopen het! Laat je vingers het woord doen en zie de resultaten.

Nu trending

  • 37 trendy vlechten voor kinderen met zelfstudies en afbeeldingen
  • 11 beste krultangen voor lang haar beoordeeld
  • 47 geweldige stijlen voor herenvlechten en hoe je vlechten op mannen kunt doen
  • 97 beste gelaagde kapsels voor alle haartypes

23 soorten cornrow-haarstijlen die nu populair zijn met afbeeldingen (20)

Husein Gradasevic

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 20/11/2023

Views: 6257

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.